Witam
Wrzucę kilku przekrętów, zdjęcia ludzi mających IQ równe śmietanie 30% stojącej na słońcu. Oczywiście twarze i imiona zakryte.
Konkurencyjny portal te sprawy....
JAdę:
1. Lato idzie, czas na świeże ogórki małosolne:
2. Wspólna fota z babci z wnuczkiem:
3. Po co im tyle? Skoro po 2 piwach będą leżeć. A ja wiem, to jest lans:
4. Tutaj koleś lubi mężczyzn, pewnie w przyszłości potrzyma ich za worki:
5. To się nazywa miłość:
6. Kto chciałby, aby na tym foto nie było cenzury, proszę odstawić narkotyki.
Lans rowem:
7. Przeczytajcie podpis. Najważniejsze są wspomnienia:> Z francuskiego memories :
8. Dla pań: tak to wygląda z naszego punktu widzenia.
Dla panów: tak wygląda chora prostata :
9. Ma ktoś ogień? :
10. Rambo, pierwsza krew:
11. I puść tu dzieciaka na wakacje:
12. Różowe pokolenie JP, gdyby jeszcze wiedziała co to znaczy:
13. Fotografujący pewnie miał maskę przeciwgazową MP4:
14. Salom Malejkum :
15. To dopiero są foczki:
16. Piwo to nie wszystko a życie bez piwa to nic :
Następnym razem wrzucając zdjęcie, musicie wiedzieć, że może być ono użyte przeciwko wam :)
Pozdrawiam reprezentantów Polski w piłkę nożną
Piona!
Najsza Szkapa strona 2 z 3
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
No dobra, moje też
Jem chrupki;]
Hiszpanie nie mogli przegrać przed samymi Mistrzostwami.
A trening faktycznie mieli. Nasi też, ale bardziej biegowy:)
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Tym bardziej, że Vicente del Bosque ma z kadrą bilans 24 wygranych z 25 rozegranych meczy. Specjalnie jako próbę generalną przed Mundialem wzieli Jaśków - Polskę
Jak to mówili komentatorzy. Nasi chcą już się koszulkami wymienić z Mistrzami Europy.
Dla nich każda przegrana poniżej 5 to fajna sprawa, nie mówiąc już o zdobytej bramce.
I my przywykniemy do takiego stanu rzeczy, bo w 3 meczach nasz bilans z przodu to całe zero.
widział jak poprawic sobie humor:)
szkoda tylko ze Hiszpanie nie za bardzo chcieli:)
pocieszajace jest to ze chyba gorzej byc nie moze:)
No właśnie:>
Dobrze, że nasi nie zagrali w tych czarnych
Wczoraj byli przygotowani.
No tak, za to mogło być gorzej w obronie w pierwszych dwóch meczach.
No tak a tu chodzi o to, żeby zabezpieczyć najpierw tyły a nie wybierać czy w ataku będzie Lewandowski, Nowak, Jeleń czy Smolarek.
U mnie jest okręgówka. To są emocje, doping w młynie po 300 osób. Mecze sprzedawane za 2 gęsi i suszone grzyby
Może kiedyś zrobią tam Baltic Arene 2 :>
Słowo "prawie" wszystko Ci powie.
A z jaką bardziej znaną drużyna kiedykolwiek grali?
Bo moja ekipa to w III lidze lała Arke i Lechie. Tylko tamci są w Ekstraklasie a u mnie podwórko.