Zauważyłem w ostatnim czasie,a jestem tu od listopada,że zwiększyła się oferta pań z UK,czyżby brexit taki straszny,a może tęsknota za krajem ojczystym?
A może zwyczajnie,większość pań po 40stce,zostały odstawione,wszak brytole i inne ciapate mają w czym wybierać?
lista tematów
Zauważyłem
Nie obrażaj ludzi, każdy jest człowiekiem bez względu na narodowość czy rasę.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Konto usunięte: Zauważyłem w ostatnim czasie,a jestem tu od listopada,że zwiększyła się oferta pań z UK
Ciekawe spostrzeżenia, zwłaszcza w tak krótkim czasie. Co oferują ciekawego?
Ja mam podobne spostrzeżenia. Tylko odnośnie innych nacji. Na forum zaczęli się pojawiać północnoafrykańczcy, zaś jeśli chodzi o zdjęcia to jest dużo północnoamerykaninów, wiesz tych z USA. Kilka miesięcy temu dostaliśmy info o ekspancji Fotki na świat i aby zwrócić uwagę na lokalizacje.
Co zaś do uciekinierów na wyspy to najbardziej znanym jest beczułka:
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Jesu czemu mody sa takimi bolodupami xdddd Nie wiem chlopczyku po co znowu mnie prowokujesz ale zachowujesz sie jak maly, obrazony Kubuś xD
Widac to prawda ze na modow ida ci ktorzy chca cos udowodnic xddd
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Konto usunięte: Zauważyłem w ostatnim czasie,a jestem tu od listopada,że zwiększyła się oferta pań z UK,czyżby brexit taki straszny,a może tęsknota za krajem ojczystym?
Konto usunięte: może zwyczajnie,większość pań po 40stce,zostały odstawione,wszak brytole i inne ciapate mają w czym wybierać?
Ublizanie innym ze względu na pochodzenie czy wygląd nie jest kulturalne ani na miejscu. też mi uzasadnienie..