Cześć ;)!
Wątek powstał głównie z myślą o nowych Użytkownikach serwisu.
W tym miejscu możecie się przywitać z resztą Fotkowiczów :)
Miło Nam wszystkim będzie, jeśli krótko się przedstawicie pisząc parę słów o sobie ;)
lista tematów
Cześć, jestem tu Nowy/a - poznajmy się strona 29 z 54
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Hej.
Przeglądarka internetowa
Proszę wejść na swój profil, a następnie otworzyć zdjęcie, które chcesz ustawić jako avatar. W oknie zdjęcia proszę nacisnąć przycisk "Opcje" w dolnym prawym rogu. Rozwinie się lista, na której należy wybrać "Utwórz avatar". Włączy się strona, na której będziesz mógł przyciąć i wykadrować zdjęcie, które wybrałeś. Drugim sposobem zmiany avatara jest naciśnięcie przycisku "zmień" na aktualnym avatarze, gdy jesteś na stronie swojego profilu.
Aplikacja
W pierwszej kolejności proszę wejść na swój profil i nacisnąć przycisk z trzema kropeczkami znajdujący się po prawej stronie. Tam wybierz opcję "Zmień avatar". Wtedy pojawią się trzy opcje, z których możesz skorzystać ustawiając swój nowy avatar:
*z nowego zdjęcia
*wybierz z galerii na urządzeniu
*wybierz z profilu (jeżeli chcesz ustawić jako avatar zdjęcie, które już posiadasz na profilu)
HardStyle
Szukam zdecydowanej pani na przyjażń i zabawe,moźe cos wiecej.Moge pomagac bezinteresownie w ramach milej przyjazni.
Ktoś chętny porozmawiać na priv poznać sie , nie zadne seks oferty czy cos zwykła czyta relacja kolega kolezanka a kto wie co bedzie dalej :)