Malagosia26
Malagosia26
  28 lutego 2019 (pierwszy post)

Witam serdecznia zapraszam przystojniakow coasteczka od wieku 30do 372764 do pisania zemna na czacie

ASZABENE
ASZABENE
  2 kwietnia 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Chcę wam coś przekazać

Jesteś w szpitalu ,pojechałaś tam karetką. 🤔😐
bowtruckle
bowtruckle
  2 kwietnia 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Chcę wam coś przekazać dzięki tym obrazkom kto pierwszy się domysli co chce przez obrazek przekazać to dostanie nagrodę🏥🏥🏥🏥🏥🚑🚑🚑
W dwóch szpitalach fajrant? :D
Malagosia26
Malagosia26
  2 kwietnia 2019

Brawo Michał odgadles jako pierwszy ale nie do końca ja też z dzieckiem trafiłam do szpitala a więc za odgadnięcie mojej informacji dostaniesz nagrodę 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘💋💖niewiem czy ci się spodoba taka nagroda ale musi ci wystarczyć

ASZABENE
ASZABENE
  2 kwietnia 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Brawo Michał odgadles jako pierwszy ale nie do końca ja też z dzieckiem trafiłam do szpitala a więc za odgadnięcie mojej informacji dostaniesz nagrodę 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘💋💖niewiem czy ci się spodoba taka nagroda ale musi ci wystarczyć

Dzięki,ale te buziaki to raczej Kasi prześlij jej są pewnie bardziej potrzebne ☺
Malagosia26
Malagosia26
  2 kwietnia 2019

No tak a z kad wiesz jak moja córka ma na imię

ASZABENE
ASZABENE
  2 kwietnia 2019

Przynajmniej dwa razy tutaj wymieniałaś imiona całej trójki.

bowtruckle
bowtruckle
  2 kwietnia 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Brawo Michał odgadles jako pierwszy ale nie do końca ja też z dzieckiem trafiłam do szpitala
Co sie stalo, cos poważnego? Zdrowia życzę!
Malagosia26
Malagosia26
  2 kwietnia 2019

No niewiem czy zatrucie pokarmowe można nazwać czymś poważnym naprawdę wymieniłam imiona moich córek

Avatar użytkownika Arkadio40Arkadio40
Reputacja: -6 | BluzgometrTM: 158
Arkadio40
  2 kwietnia 2019

Ale powiem Ci Gosiu że mój siostrzeniec też coś złapał

ASZABENE
ASZABENE
  3 kwietnia 2019

Cześć wszystkim☺

Malagosia26
Malagosia26
  3 kwietnia 2019

Witam cię Michale i pozostałe osoby

Przeczytajmojopis
Przeczytajmojopis
  3 kwietnia 2019

Hey Małgosiu - wymieniłas imiona córek, a nawet wstawiłas ich fotki 😜. Ja tu teraz rzadziej jestem, bo pracuje ale zagladac bede

Malagosia26
Malagosia26
  3 kwietnia 2019

To wiem że wstawiłam ich zdjęcia no ja też będzie zadrzej bo ja to mam trudności z złapaniem wf w szpitalu bo ogulnie to jestem na danych komurkowych inaczej nie mogę😔

Przeczytajmojopis
Przeczytajmojopis
  3 kwietnia 2019

Spoko. Teraz są wazniejsze rzeczy od wi-fi. Chore dziecko najbardziej potrzebuje obecnosci mamy

Malagosia26
Malagosia26
  3 kwietnia 2019

No właśnie muszę być przy niej cały czas

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.