Czy fotka zmieniła wasze życie? 🤔
Heloł :D strona 1 z 2
Trochę tak, lata temu poznałam tutaj swoją przyjaciółkę, z którą utrzymuję kontakt do dziś. Poza ogólnymi zaletami przyjaźni, dzięki temu mam też sposobność spełniać swoje masochistyczne skłonności i mogę prowokować jej kota do tworzenia głębokich ran na moich rękach.
Nie poznałam tu w sumie żadnego faceta z którym bym była, ale poznałam groźnego hakera, który wprowadził mnie w moje obecne zawodowe żyćko.
Także bilans jest jak najbardziej pozytywny, warto było.
Ja na fotce poznałem moją obecną żonę :). Życie całkowicie się zmieniło o 360 stopni, ale zanim poznałem żonę to trochę czasu minęło dużo różnych znajomości dosyć ciekawych znajomości :D
Na pewno miała jakiś wpływ i nadal ma ale czy zmieniła coś w moim życiu trudno to tak nazwać po prostu jest częścią niego. Oczywiście fotka ma już 18lat ja chyba od 17 z niej korzystam to dziw że dała radę i nadal istnieje zwłaszcza widząc że wiele innych stron już dawno upadło. tenbit czy digart i pewnie jeszcze jakieś by się znalazły. Ktoś by powiedział że fotka to już nie to co było a no nie bo każde pokolenie wnosiło w danym czasie coś od siebie jedni przychodzą inni odchodzą .
niczego nie zmieniła, poznalam na żywo kilka osob z jedna mam kontakt do dzisiaj, spotykamy sie czasem na pogaduszki, na fejsie mam z nia kontakt cały czas.
Tak, to Twoje pożądanie posiadania kota...
Groźne hakierstwo
Jak z nim byłam to też tu wracałam, forumy mają zbyt dużą moc przyciągania.
Dzieki swojej grupie na fotce poznałam super znajome. Co roku urządzamy sobie takie babskie złoty (grupa tylko dla kobiet), wymieniany kartkami na święta czy po prostu służymy pomocą. Dzieki grupie nawiązały się przyjaźnie między dziewczynami wiec dla mnie jako założycielki to również budujące. Generalnie grupa jest dla mnie oczkiem w głowie i ubolewam nad tym ze zostały tak mocno odstawione na bok.
Ponad to, również tutaj odnalazłam swoją druga połówkę