kim trzeba być lub się stać by zostać zaakceptowanym w dzisiejszych czasach przez dziewczyny?
bo nienadążam czy to kwestia ubioru ? bycie fajnym przez równieśników? czy sławny?. to moze wtedy będzie się zauwazonym i akceptowanym?
temat TABU strona 1 z 2
Wszystko zależy od osoby, której chcesz się podobać, od jej upodobań i gustu. Nie da się wziąć wszystkich kobiet pod jeden mianownik (co w sumie dotyczy również mężczyzn). Niektóre lubią cichych i spokojnych, niektóre bardziej ekstrawertycznych i wyróżniających się... Nie ma złotego środka. Pozostaje poznać tą drugą osobę, która nas interesuje i wtedy wyciągać wnioski - na co leci, co ją interesuje i tak dalej. Wtedy też okaże się, czy w ogóle warto się angażować w taką znajomość. Nie trzeba być "akceptowanym" przez każdą osobę płci przeciwnej, co nie? :-) Warto być sobą, dbać o siebie, pozostawać czujnym i otwartym na nowe znajomości. Najważniejsze jest to, że druga osoba ma polecieć na Ciebie, nie na jakąś Twoją "maskę" czy "przebranie".
a i bycie sobą to nie działa a jesli w to wierzycie serio to współczuje , chyba że serio wasze partnerki na to lecą (nie wnikam)
A tak w totka nie będziemy mieć szczęścia Nidy trafić.
Ale tak poważnie co do tematu. Uważam ja osobiście że trzeba być tylko i wyłącznie sobą, jeżeli dana dziewczyna/dziewczyny nie akceptują ciebie/nas takimi jakimi jesteśmy/jestem na prawdę to ich problem, nie będę się z tego powodu zmieniał tylko dlatego żeby być lepszy i akceptowany przez dziewczynę/dziewczyny i udawać kogoś innego niż kim tak naprawdę nie jestem
Musisz mieć pracę najlepiej na jakimś stanowisku albo taka w której będziesz wyciągał minimum 3 tysiące brutto.
Kolejna sprawa miło widziane własne mieszkanie plus samochód nie starszy jak 5lat. Dodatkowo brak kredytów no a potem dopiero można mówić o wyglądzie i o osobowości. Tak czy siak musisz wiedzieć ze to raczej kobieta wybiera faceta a nie inaczej.
Jeśli po mimo tego wszystkiego nie spotkałeś na swojej drodze kobiety z którą byś mógł się związać może być i tak że nie jest ci to dzięki Bogu pisane i jesteś stworzony do wyższych celów jak wiązanie się z kobietą zakładanie rodziny i wszystkie te nie przyjemne sprawy z tym związane cię jakimś cudem ominą. Tak więc ciesz się z bycia niezależnym i wolnym.