Dzien dobry.
Dzisiaj porozmawiamy o szczesciu, bo chyba kazdy czlowiek dazy do tego aby czerpac radosc z zycia.
Q: Czy definicja szczescia istnieje? Czym dla Ciebie jest szczescie?
Q: Wierzysz w symbole szczescia typu czterolistna koniczyna, podkowa?
Q: Jestes w stanie uszczesliwic drugiego czlowieka, nawet jesli to odbija sie na utracie Twojego szczescia?
Zauwazylam, ze zbyt duza ilosc pytan zle wplywa na odzew w temacie.
Pozdrawiam cieplo i zycze udanego weekendu.
Definicja szczescia. strona 2 z 3
Spokojnie przespana noc, bez rozmyślań o nieszczęściach i problemach.
Nie.
Jeśli ktoś z mojego punktu na to zasługuje, to tak. Niestety często dawałem się na to nabrać, więc dziś staram się być w uszczęśliwianiu ostrożny.
Nie. Ale wierzę w moc wsparcia, jakie daje ludziom świadomość, że mają taki amulet. I czasami dzięki temu mogą z siebie wykrzesać więcej, niż bez tego.
Próbuję przestać tak robić.
Drugi uśmiech człowieka najlepiej bliskiego, tak w pakiecie.
Człowiek się cieszy z wielu małych rzeczy w swoim nędznym życiu.
To za kogo Ty mnie masz a rzeczywistość to drugie. :)
Może to nie pomaga ale w sumie też nie przeszkadza. A moja wiara jest bardzo wielka.
1.Moja definicja szczescia:Szczesciem jest to, ze dostaje od zycia to na co mam ochote...
2.Bedac dzieckiem wierzylam i szukalam czterolistnej koniczyny ale nigdy nie znalazlam. Dzis w to nie wierze.
3.Nie zamierzam rezygnowac, ze swojego szczescia na rzecz innych. Nie jestem meczennica.
2.w kwiatach bzu tez go szukalam, nie wiem juz ile mial miec platkow 5 czy 6 bo to dawno z bratem i trzeba bylo potem zjesc. Czy noszac w portfelu luski z karpia bogactwo i szczescie czy trzymajac jemiole w pokoju do czasu az się rozpadnie, to mam do dzis.
Sensem życia jest dążenie do szczęścia. Wszystko co robimy ,ma nam przynieść profity ,które przybliżą nas do tego abyśmy byli szczęśliwi. Szczęście zazwyczaj trwa chwilę, są to momenty ,a nie całe pasmo trwającej euforii. Potrafię być szczęśliwym ,ale są to pojedyńcze epizody ,które w przekroju tygodnia ,miesiąca ,roku zawsze biorą górę nad tymi szarymi przykrosciami dnia codziennego .
Ty to potrafisz kobietę dowartościować w kilka minut, do tego humor poprawić na cały dzień! :)
Dzieci w tym wieku bezgranicznie ufają innym i dopiero uczą się kłamać. Więc nie oszukuj.
Nie po prostu za mało sexu XD a może to stres sam nie wiem XD
Więcej pożytku z jej by było po zjedzeniu jak to że przyniesie mi szczęście XD
Placebo nie działa na wszystkich XD
Jak było się młodym szczylem to byle błysk na niebie wydawał się mi wyjątkowy ...teraz już nawet nie patrzę w niebo. Widząc co się dzieje na ziemi na miejscu UFOludków nawet bym dupy sobie nie zawracał i omijał bym ta planetę z daleka.