Zabawa "Co Zrobisz Gdy" Polega na tym że odpowiadasz na pytanie poprzednika i zadajesz pytanie kolejnemu zaczynając pytanie "Co Zrobisz Gdy"
Przykład:
Co zrobisz gdy skończy ci się kawa?
Zabawa "Co Zrobisz Gdy" strona 5 z 7
Jestem u jego boku , we dwóch raźniej .
Co robisz gdy partner/ka każe ci wybierać , on/ona albo przyjaciel/przyjaciółka ? (Partner/ka jest dla ciebie całym światem)🤔😌
Powiem tak Lepiej mieć wiernych przyjaciół niż ch.... związek
co zrobisz gdy Biegnie za tobą 4 nagich murzynów hehehehe
Zatrzymał bym się i zapytał bym ich tak, a wy gdzie tak pędzicie do Niemiec.
Co zrobisz jak włamywacz włamie ci się do domu.
Włamie się włamywaczowi włamywaczowym spŕzętem do głowy.
Co zrobisz gdy nie słusznie zostaniesz oskarżony o morderstwo ?
Nikt nie jest w stanie wyobrazić sobie co zrobi , po prostu to jest jak "KOSMOS" nie do ogarnięcia...
Co zrobisz gdy po pijaku wylądujesz w łóżku z osobą , z która jest twoim największym wrogiem , a na domiar złego wynika z tego ciąża ??? 😌😂😂😂
Biorę sznur i idę się wieszać
co zrobisz gdy wylądujesz na bezludnej wyspie z 100 piękny kobiet a ty będziesz jedynym facetem
poczuje sie jak w raju (jesli bylabym FACETEM)
Co zrobisz, gdy zaplanujesz wakacje, nad morzem liczac na cieplo, a tu nagle zaczne sypac snieg?
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
znajde najblizszy schron i postaram sie rpzeczekac
Co zrobisz, gdy jadac samochodem wjedziesz w wielka mgle, ktora calkowicie ograniczy Twoja widocznosc,a nie bedziesz mogl zatrzymac samochodu?
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Włączę przeciwmgielne😆
Co zrobisz gdy po śmierci będziesz mógł powrocić ,ale jako osoba płci przeciwnej? Przejdziesz na ciemną stronę mocy,czy pozostaniesz po swojej stronie lustra ?