..... ale temat zamknięty ;C
"Czeźdź! Byłam w FTT, ale nie przeszkadzało to bym została modem Hajda, ani w tym by potem zostać FP Jak posada płatna to możecie rozpatrzeć moją kandydaturę " mogę wysłać? Przyjmą mnie? Mam doświadczenie, to chyba powinni.
Jakieś postanowienia noworoczne?
Pozdrawiam.
lista tematów
Chciałam kandydować na moda ale ...... strona 2 z 3
Rex, nie wiem cz uwierzysz ale jak wczoraj pierwszy raz od tylu lat wszedłem na forum to od razu sobie o tym pomyślałem :d
Od miesiąca regularnie grywam bo nudzi mi się na nockach w robocie. Snooker zmienił się na gorsze, o wiele trudniej zorganizować teraz turniej, poza tym, juz jest po świętach. Za rok zrobie więc zacznijcie wszyscy trenować, może koś stawi mi opór
Qbkens: jestemwczorajsza: A mówią, że to kobiety mają krótką pamięć. Ech.
Oj żartowałem, takich dobrych dupeczek się nie zapomina
Dla starych ludzi ze skleroza doloze przypomnienie!
https://fotka.com/forum/hydepark/15059541,Picie_alkoholu_w_mie/2
https://fotka.com/forum/hydepark/15387552,Sprzedam_stare_skarp/2
Pierwsze lepsze, ktore znalazlam w wyszukiwarce. Komplemencik zaliczony.
Co to za nudy masz w pracy, ze wpadles? :D
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
o kurcze,co ja wtedy wypiswałem
Młody, napalony byłem...
Dzisiaj i przez najbliższe 3 miesiące mam wolne. A wpadłem bo za drugim razem udało mi się wpisać poprawne hasło. Ostatnim razem (ok 2 lat temu) jak próbowałem się zalogować to po 3 nieudanej próbie dałem sobie spokój
Qbkens: o kurcze,co ja wtedy wypiswałem
Młody, napalony byłem... jestemwczorajsza: Co to za nudy masz w pracy, ze wpadles? :D
Dzisiaj i przez najbliższe 3 miesiące mam wolne. A wpadłem bo za drugim razem udało mi się wpisać poprawne hasło. Ostatnim razem (ok 2 lat temu) jak próbowałem się zalogować to po 3 nieudanej próbie dałem sobie spokój
Haha, ja siebie wole nie czytac.
No to witamy w nasych skromnych progach na dluzej.
Jakie to wredne i uszczypliwe na starosc.
Zaden FP, moderator forum.
Dobrze wiesz, ze pisalam o flaszce. Chleba sie nie je o tej porze, a sama sol nie ma sensu lizac.
Chyba, ze tequile polejesz.
Qbkens: jestemwczorajsza: Zaden FP, moderator forum.
Zbanujesz mnie jak będę rozrabiał ? jestemwczorajsza: Chleba sie nie je o tej porze
Kurcze, przed chwilą skończyłem jeść kanapki i to z majonezem !jestemwczorajsza: Chyba, ze tequile polejesz.
Przecież Ty pić nie umiesz
Nie mam mozliwosci cytowac jak czlowiek.
Sprawdz to sie dowiesz.
Juz widze jak Ci dupa rosnie! Czuje to w kosciach! I nie rob smaka kobiecie odchudzajacej sie po swietach.
Nie przypominam sobie zebysmy pili razem, ze tak podpuszczasz.