Tragedia tu jest
lista tematów
Nudno tu strasznie strona 4 z 6
Konto usunięte: Że też musiałas zdiagnozować że taki stary jestem! Lubię wszystkich ale nołfejsy trochę mniej.
Wydaje mi się, że miałeś okazję mnie widzieć, na którymś z moich prześwietlonych zdjęć. :D
albo pamiętasz kodzik na kolor, lub sobie wyszukujesz i wtedy [color=#kodkolorunp d80100 ] głęboki opis [ /color] (oczywko bez spacji) lub
[color=red ] dupa opis [/color ]
lub
piszesz na forum, to co chcesz, kolorkujesz przyciskiem i kopiujesz do opisu.
--
Eh, czemu mnie to bawi
I mu napisala, a taka fajna zabawa byla!
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
Czym Ty to naświetlasz i dlaczego mikrofalówką?
Eldim mi napisał "BBcode" i wszystko w tym temacie. Niestety spreparowanego obrazka nie da się tam wstawić bo tag obrazka nie jest dozwolony.
Też Ciebie pozdrawiam
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Weź, naraziłam się grupie, oświeciłam mendę, a ten zero wdzięczności. :/
To Supernova.
Nie zepsuj tej okazji!
Konto usunięte: Eldim mi napisał "BBcode" i wszystko w tym temacie. Niestety spreparowanego obrazka nie da się tam wstawić bo tag obrazka nie jest dozwolony.
Pf.
Mogę Ci schować posta jeśli boisz się prześladowań.
Chciałem coś stonowanego ale wyraźnego a później łobrozek ale się nie da. Przecież nie będę rzygać tęczą.
Tak Eldim był najpierwszy. Cóż, nie trafione życzenia ale sprytnie się zabezpiecz a reszta Twoja.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
jestemwczorajsza: Tez mu dzisiaj dawalam wskazowke co do tla na profilu, a potem mi napisal, ze wcale nie potrzebowal, bo nie zamierza nic zmieniac. PFFFFFFFFFFFF.
Nie warto.
Niestety zobaczyłam to po fakcie. :/
Nie boję się, ostatecznie to Ty powinieneś się bać, niewdzięczniku.