Lubię porozmawiać na tematy ciekawe i mądre z normalnymi ludźmi.
lista tematów
Inteligentne tematy!
To dobrze, ze lubisz :)
Wiekszosc ludzi lubi rozmawiac z ciekawymi ludzmi, ktorzy maja cos do powiedzenia :)
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Czy zatem twoim zdaniem gry komputerowe mają negatywny wpływ na psychikę ludzi, zwłaszcza młodych?
Czy w życiu przytrafiło Ci się jakieś zjawisko paranormalne?
Czy całkowite zlikwidowanie fizycznego pieniądza tj. gotówki i korzystanie wyłącznie z przelewów to dobry pomysł?
Wybierz se jeden. Albo wszystkie. Albo żadnego. Okazja by potwierdzić twoje słowa.
Podejmujesz wyzwanie?
Jaka jest definicja osoby mądrej? W klasie technikum uważany jestem za osobę mądrą tylko dlatego, że mam dobre oceny. Ja jednak do takich osób, ponieważ nie czytam książek i nie mam doświadczenia życiowego. Jestem po prostu dobrze wychowany.
Tak daleko się nie da cofnąć w czasie. Jedynie do strony 1000 czyli jakieś 8 lat:
https://fotka.com/forum/hydepark/1000
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
...Ignorance is bliss...
Tak przeglądałem profile dziewczyn i zobaczyłem,że jedna ma zdjęcie profilowe w kaftanie bezpieczeństwa. Od razu w mojej głowie wybuchła gonitwa myśli zasypywana gradem pytań ale na końcu stwierdziłem,że ten kaftan właśnie odzwierciedla ludzi na fotce pl. Podsumowując myślę,że ludzie w kaftanach dogadają się tylko z innymi ludźmi w kaftanach.