Have happy in thing at we have
just this happy Always
lista tematów
Tell heart Always that don't hope much strona 1 z 2
Jak nie Ukrainki na forum, to przynajmniej Japonki piszące o szczęściu...
:(
If everyone enjoyed what we have, there would be no great discoveries in the world.
Nie spławiaj jej, taka okazja może ci się nie zdarzyć, dla ciebie to ja wygrana szóstki w lotku. Mentalnie, kulturowo i pod względem skóry dopasujecie się idealnie. Jak zna język polski to wcale będzie to ideał. Jeśli nie proponuję pisać do niej obrazkowo, wtedy może nie zauważy twoich braków i nie ucieknie. Chyba, że zrobiła to przez omyłkę lub jest już za późno i wysyłała te serce do większego grona kandydatów. :(
Jeśli Gejsza ne reaguje na polski i pisze po angielsku, znaczy to tylko tyle, że tego języka może nie znać. To w jaki sposób można ją stąd przegonić? Po znaczku - ":(". U kogoś tu z logiką i z umysłem krucho. :(
A ja Tatar.
Wolałbym by ta Eskimoska wywiozła do swojego igloo i nigdy stamtąd już nie wypuściła.
Liberałowie mają to do siebie, że jak im się coś nie podoba to obrotowo zmieniają swoje podejście do wszystkiego. :(
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Konto usunięte: Wolałbym by ta Eskimoska wywiozła do swojego igloo i nigdy stamtąd już nie wypuściła.
To już wolę Murzynkę z szałasem. Tam przynajmniej mają internet...
99,5 % nastolatek które dają mi serce chce coś sprzedać. Zdarzyła się jedna która chciała pogadać i pisaliśmy do siebie maile poza fotką codziennie przez długi czas bo uciekła stąd. Teraz sąsiadujemy na FB.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
hahahaha
Wygladasz na godnego zaufania 'kontrahenta'
Konto usunięte: Zdarzyła się jedna która chciała pogadać i pisaliśmy do siebie maile poza fotką codziennie przez długi czas bo uciekła stąd. Teraz sąsiadujemy na FB.
Zatem jest nadzieja, na szczesliwe zakonczenie tej historii :D
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,