Najnowsza zabawa i jedna z trudniejszych w ostatnim czasie na hajdzie
CO NOWEGO dla uczestników:
-Nie wysyłamy pocisków dalekiego zasięgu czyli rażących rodzinę graczy!
-Ostrzegamy użytkownika o nadlatującym pocisku np. przez cytowanie go. Jeśli tego nie zrobimy moderator lub prowadzący grę ostrzega o pocisku osobę zainteresowaną.
-nie gramy na punkty (chyba że bardzo chcecie)
-pociski możne wysyłać każdy do każdego gracza. Zupełnie jak w WORMS'ach. Pamiętacie tą grę?
-pocisków NIE zamieszczamy w poszczególnych działach np. "Kulinaria", "Kultura", "Sport" tylko w tym wątku co ułatwi ich lokalizację.
Co już WIEDZĄ UŻYTKOWNICY z regulaminu forum:
-pocisk nie może nikogo obrażać
-nie może być wulgarny ani mieć zasłoniętych wulgaryzmów;
-nie może być jądrowy, dotyczyć spraw seksu, orientacji seksualnej. Te sprawy poruszamy tylko na dziale seks dla pełnoletnich!
-nie może obrażać uczuć religijnych
-nie może nieść ze sobą reklamy ani spamu
-nie może zawierać prywatnych rozmów
Inaczej ujmując musi być zgodny z zasadami umieszczania postów na forum. Za niedostosowanie się moderatorzy stosują bany bez specjalnego ostrzeżenia.
Do dział!
lista tematów
ZABAWA Komu sprzedać pocisk?
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Mam ten luksus, że żywią mnie przyjaciele, na pewno mają jakieś słoiki.
Ja właśnie zupełnie nie mam rysia! Totalny brak rysia w moim pluszowym składzie.
O jaaaaaaaa, pograłabym!!!!!
Nie wiem o co tu chodzi.. tzn nie znam tej gry.. zaraz włąsnie idę na trening.. trzysetki w takim wietrze pewnie zajebiscie wyjdą...
ej a teraz jak, ja mam Ci pocisnąć czy co?
nie wiem
tzn mogę ironizować a nie obrażac?
jak żyć?
Konto usunięte: od początku iej istnienia jej na fotce nurtuje mnie jedno poytanko.. kiedys jej zadam...przy okazji.
Załaduj pocisk i cel do niej obierz. Jest okazja. W tym temacie "Komu sprzedać pocisk?" nabijamy pociski zamiast mieć porozrzucane po całym forum. Ta zabawa to połączenie wątku do nabijania plotek z pytaniem czy wyzwaniem. Najważniejsze aby tamta osoba do której się kierujesz wiedziała o tym, dlatego koniecznym do umieszczenia pocisku jest cytowanie lub uprzedzenie jej przez osobę prowadzącą.
Zabawa powstała na potrzeby forum, też jej nie znam do końca. Inspirowałem się WORMSami, jak już wspominałem.
Żeby nie robić offtopa wklejam tu:
Konto usunięte: Kiedys taki" trol" był nawet zabawny, śmieszny i do tego inteligentny, tylko nielicznym dał sie poznać , takie osoby naprawde przyciagały na forum, bo było często dosyć ciekawie , naprawde szło całkiem normalne dyskusje prowadzić, przyciagło ludzi nawet kosztem tego że komuś się po drodze oberwało, teraz mam wrażenie ze napisze się jedno zdanie niestosowne nagle wszyscy chcą umorlaniać i gotowi resocjalizowac całe forum
Ja z czasów kiedy została tylko Marta. Jej trollowanie określiłbym jako wygłupy i nikomu nie szkodziło personalnie. Z tego co przypominam sobie nikogo nie obrażała a wręcz przeciwnie każdy chciał jej dołożyć z obojętnie jakiego powodu. Dzisiejsze forumowe trollowanie polega głównie na obrażaniu. A teraz przychodzą sprzątać takie nowe nabytki jak
i przeciera ze zdziwienia swe oko. Drugie ma zakryte grzywą.
Marcin z tego co wiem nie wróci a reszty nie znam. A powiedz (napisz)
co z tą Erf, jest ruda czy inna paskuda?
Konto usunięte: Ja z czasów kiedy została tylko Marta. Jej trollowanie określiłbym jako wygłupy i nikomu nie szkodziło personalnie. Z tego co przypominam sobie nikogo nie obrażała a wręcz przeciwnie każdy chciał jej dołożyć z obojętnie jakiego powodu. Dzisiejsze forumowe trollowanie polega głównie na obrażaniu. A teraz przychodzą sprzątać takie nowe nabytki jak
No Marta nie była przykłądnym userem, swiadczyły o tym jej zablokowane konta, kilka kont... ale ja nawet bedąc wtedy tym całym MG i FP naprawde ja lubiłam, nawet jak łamała regulamin, bo nie miałąm naryte tak zeby kogoś oceniać tylko pod wzgledem wygłupów na serwisie społecznosciowym, dlatego ze szło z nia pogadać na wiele tematów bez włażenia sobie w dupę, ze tak powiem:D
No wybacz, ale jak ktoś włazi w internbety i za swoje spierdzielone powodzenie u kobiet wini wszystkie kobiety, to jest naprawdę głupi;D
Czyli inna maruda.
A czy jest tu ktoś kto nie dostał nigdy bana...
Konto usunięte: No wybacz, ale jak ktoś włazi w internbety i za swoje spierdzielone powodzenie u kobiet wini wszystkie kobiety,
Nie każdy wie o kobietach tyle co Ty!
na konto. chodziło mi bardziej o blokowanie konta na stałe.
no cos tam wiem... podobno nią jestem.. jedynie co mnie w kobietach tak troche irytuje, to naiwność i podatnośc na czułe słowka.. bardzo są słabe w tej kwestii wymiękają.. wiele im nie trzeba...no sama tak mam czasem.. i się zastanawiam.. kurde ciekawe ile w tym prawdy, czy specjalnie tak mówi...ja to wszedzie widze jakis podstęp;/