Jeśli zobaczysz dziś, że znajomi piszą wszystko WIELKIMI LITERAMI na Czat lub Kamerkach niech cię to nie zdziwi i nie zgłaszaj do Moderatora. 22 października to Międzynarodowy DZIEŃ CAPS LOCKA.
Chętni mogą wykrzyczeć, co im leży na sercu pisząc wielkimi LITERAMI.
- Co myślicie o takim dniu?
- Czy moderatorzy powinni przymykać oko na to w takim dniu?
Zapraszam do dyskusji :)
lista tematów
Dzisiaj dzień CAPS LOCKA.
HardStyle
MYŚLĘ KOLEGO ŻE PISANIE SAMYMI DUŻYMI JEST IDIOTYCZNE, JAK DLA MNIE TO GORZEJ CZASEM PRZECZYTAĆ TAKĄ ŚCIANĘ TEKSTU.
A co kieruję osobami co piszą przeważnie dużymi literami całe teksty? Pewnie jakieś zaburzenie :D
Pełno dziwnych dni, nie wiem po co to komu:
- dzień przytulania
- dzień całowania
- dzień bez stanika
- dzień bez majtek
- dzień masturbacji
etc.
Ciągle przymykają czasem biją po łapkach niepokornych :p
Konto usunięte: PISANIE SAMYMI DUŻYMI JEST IDIOTYCZNE, JAK DLA MNIE TO GORZEJ CZASEM PRZECZYTAĆ TAKĄ ŚCIANĘ TEKSTU.
Tu się muszę zgodzić z tobą, to co napisałeś dużymi to jednak dziwnie się czyta to.
Konto usunięte: A co kieruję osobami co piszą przeważnie dużymi literami całe teksty? Pewnie jakieś zaburzenie :D
Mogą to być zaburzenia.
Ja uważam że dzielą trzy zasadnicze grupy.
1 - ci, którzy nie umieją wprawnie posługiwać się klawą bądź mają nawyk z pisania na maszynie, gdzie wciśnięcie Shifta wymagało pewnej siły fizycznej, więc lepiej samymi wielkimi niż np nazwisko napisać z małej.
2 - ci, którzy chcą zwrócić na siebie uwagę (do nich zaliczam również panie w wieku okołoklimakteryjnym i młodsze nastolatki, umysłowość mniej więcej podobna - które piszą namiętnie boldami we wszystkich kolorach tęczy.
3 - ci, którym to zwisa i powiewa. Jak im się wciśnie, tak piszą.
A jednak może komuś to potrzebne jest i raz na rok chce z takiego skorzystać.
Jak już biją to nie dobrze jest :)
HardStyle
Trudno. Mógłby być jakiś ciekawszy dzień.
Przymykają oczy. Na czacie to pewnie częste zjawisko ale na forum marginalne. Raczej piszą osoby z telefonów i rzadko z CAPS.
To się nadaje na nagłówki.
Myślę że głownie z braku kultury albo nie wiedzy tak jak pisanie
z dużej litery.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Jak widać Forum zaskakuje takimi Tematami :)
Racja :) może pasowało by również raz w roku ogłosić dzień Fokowego Forum... ahh mam marzenia :)
Jaki np?
ANO, TAK.
HardStyle
ZNAKOMITY POMYSŁ! SKORO NA JEDZENIE JEJ UDZIELAJĄ TO W TYM WYPADKU TEŻ DAŁOBY SIĘ COŚ WSKÓRAĆ.
Podejmujesz wyzwanie?