Czy wyobrażasz sobie moc, świadomość, bycie w miłości takiej, ze nie sądzisz już świata iluzji, powierzchowności z poziomu prymitywnych ludzkich zmysłów fizycznych? (świadomość chrystusowa)
Z cyklu,Myśl sercem!
Era Serca Nastała!?
Nie świętosci do pisania swoich prywatnych fantazji i to jeszcze z małej litery!!!
Nie używaj świętosci do pisania swoich prywatnych fantazji i to jeszcze z małej litery!!! Po za tym twoja nazwa zakrawa na bluźnierstwo. Używanie słow Jezusa to nazwania samego siebie to złamanie drugiego przykazania dekalogu.
,,Czyz nie napisano w waszych swietych pismach bogami jestescie ...?,, Będziecie czynić jeszcze większe rzeczy ode mnie,,
Większość katolików nie zna pisma świętego i nie mów mi tu o tej sekcie ,,legalnej,, ;)Popatrz jakie brudy wychodzą z tej sekty, a wyjdą jeszcze większe :) Era serca sie zaczyna a nie era religii, bo ona sie kończy, świątynią waszą serca wasze ...
Miłość Jest Jedna uniwersalna, z niej przemawiam, wy postrzegacie to językiem tego świata, którym rozumiecie, ja postrzegam jezykiem światła i miłości, do którego dojrzewacie, na to sie umówiliśmy w wyższych światach przejawiania, i do tych światów dojrzewacie, każdy w swym czasie, jak przerobi lekcje dualne (dobra i zła)
Jam Jest ten, który w światy dualnej polaryzacji, schodzi w pełni miłości i światła, jak jest ten ktory przyszedł dać światło temu światu, lecz nie wszyscy je rozpoznają, bo im sercom obce stało sie światło, ich serca otoczyły sie mrokiem zwątpienia, strachu ...
W nowej erze fundamentem będzie miłość bezwarunkowa, uniwersalna, miłość warunkowa, która dominowała w erze polaryzacji, odchodzi, ludzie zaczną mieć łączność ze swymi duszami, swym duchem i wszystkimi in jego aspektami, to zaowocuje radością i świadomością wejścia w wyższe doświadczenia, czas snu pomiędzy walką dobra i zła dobiega końca, jaki chcesz zebrać plon, plon miłości ... ? ostatecznie jest to era tego co zasiejesz to zbierzesz natychmiastowo, bo energia twych myśli ...szybciej będzie musiała być wyrównana
Umysł bez prowadzenia serca wiedzie ostatecznie na manowce, tak było w starej erze, w nowej erze to poziom(portal) serca bedzie tym dominującym ośrodkiem mocy, miłości, świadomości, trzeba nauczyć się świadomie budzić i oczyszczać ten portal, bo wiele cienia dualnego przysłoniło jego Blask i Majestat. Kiedy oczyścicie i świadomie nauczycie się wglądać w swego ducha, ujrzycie tryskające z tego portalu światło o rożnych kolorach tak czystych, których nie ujrzycie w świecie fizycznych zmysłów, to to światło wychodzące z ludzi, podnosi cały kolektyw do wyższej ery, ery wyższych bardziej świadomych doświadczeń
Ja i wielu przyszło w każdym z was zainicjować proces budzenia się w waszych sercach, do tych z was, którzy są na to najbardziej gotowi, poczujecie głębokie przyciąganie, zainteresowanie do tego typu informacji, wasze dusze zaczną was budzić przedzierać się przez wszystkie naleciałości, te co przykryły jej głos i odstawiły na drugorzędny plan, poprzez danie uwagi niskim grom dualnym, grom dobra i zła, którym przez jakiś czas daliście zbyt dużą uwagę, energię