Erf
Erf
  26 lipca 2018 (pierwszy post)

Gdzie ci nocni hydeparkowicze, nabijający do rana? Co to za układanie sobie życia? d83dde20

Ma ktoś pokój do wynajęcia w Warszawie?

Paffeuuu
Paffeuuu
  26 lipca 2018

Wynajme Ci kanape w garazu, niestety Amsterdam ;c

kreatura
kreatura
  26 lipca 2018
Erf
Erf: Głupi temat

Dobra rada na przyszłość. Nigdy nie próbuj przelecieć kogokolwiek intelektualnie, bo z taką aseksualnością jaką posiadasz, to się nie obejrzysz a już na drzewo ci spierdoIi. :tak:
IHSI
IHSI
  26 lipca 2018
Erf
Erf: Gdzie ci nocni hydeparkowicze, nabijający do rana?

Przemineli, brak tutaj starego ludu, nie ma z kim nabijać to fakt :smutny:
Erf
Erf: Co to za układanie sobie życia?

Kiedyś musiał ten czas nadejść żeby sobie życie ułożyć, kto by chciał być Fotkowy kawalerem/panną.
Erf
Erf
  26 lipca 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Wynajme Ci kanape w garazu, niestety Amsterdam ;c

Kapke daleko. :-D
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobra rada na przyszłość. Nigdy nie próbuj przelecieć kogokolwiek intelektualnie, bo z taką aseksualnością jaką posiadasz, to się nie obejrzysz a już na drzewo ci spierdoIi.

Próbuj bardziej, bo coś ci nie pykło. :-D

Konto usunięte
Konto usunięte: Kiedyś musiał ten czas nadejść żeby sobie życie ułożyć, kto by chciał być Fotkowy kawalerem/panną.

No pewnie nikt. :D Przyszło mi tylko na myśl, że to nabijanko to było aż 10 lat temu.
kreatura
kreatura
  26 lipca 2018
Erf
Erf: coś ci nie pykło. :-D

Skoro tak, to mógłbym zbić pionę z twoimi rodzicami.
Erf
Erf
  26 lipca 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Skoro tak, to mógłbym zbić pionę z twoimi rodzicami.

To akurat prawda.
ASZABENE
ASZABENE
  26 lipca 2018

Młoda powiedz lepiej gdzie na wczasy się wybierasz ?

IHSI
IHSI
  26 lipca 2018
Erf
Erf: No pewnie nikt. :D Przyszło mi tylko na myśl, że to nabijanko to było aż 10 lat temu.

Dokładnie tak było jak piszesz, ma tu się konto tyle lat to się pamięta te czasy, skąd miał bym tyle postu napisanych hehe :-)
Śledze forum i powie że ktoś tu zagladnie raz na jakiś czas i pyknie sobie posta:-D
praksyda
praksyda
  26 lipca 2018
Erf

fotka stała sie już niemodna dlatego tu już nie zaglądają, jak z kims rozmawiam i się przyznam, ze mam tu konto, to zdziweni " a ta fotka to jeszcze istnieje?" i zawsze taka sama reakcja, przypadek, nie sądze.xd
Erf
Erf
  27 lipca 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Młoda powiedz lepiej gdzie na wczasy się wybierasz ?

Byłam chwilę na bezrobociu i to były moje "wczasy". :D Teraz zaczynam nową pracę i pewnie prędko wolnego mieć nie będę. :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Dokładnie tak było jak piszesz, ma tu się konto tyle lat to się pamięta te czasy, skąd miał bym tyle postu napisanych hehe :-) Śledze forum i powie że ktoś tu zagladnie raz na jakiś czas i pyknie sobie posta:-D

W sumie z każdym takim tematem, te same przemyślenia. ;D
Konto usunięte
Konto usunięte: fotka stała sie już niemodna dlatego tu już nie zaglądają, jak z kims rozmawiam i się przyznam, ze mam tu konto, to zdziweni " a ta fotka to jeszcze istnieje?" i zawsze taka sama reakcja, przypadek, nie sądze.xd

To już swoją drogą. Nie bez znaczenie jest fakt, jak odbierany jest ten portal. :D
Paffeuu
Paffeuu
  27 lipca 2018
Erf
Erf: Kapke daleko. :-D

No wee, bedzie fajnie : D
ASZABENE
ASZABENE
  27 lipca 2018

To już sam nie wiem czy zazdrościć takiej Nowej pracy gdzie nie wiadomo kiedy urlop będzie ,czy zatesknic za poprzednią .

Eldim
Reputacja: -96 | BluzgometrTM: 125
Eldim
  28 lipca 2018

Moja perspektywa reszty roku także wydaje się dość ponura. Cała pula urlopowa wykorzystana.

Podejmujesz wyzwanie?
CuteNinja
CuteNinja
  28 lipca 2018
Erf

Gdzie ci menszczyźni, prawdziwi tacy? :zabawa:
Erf
Erf: Ma ktoś pokój do wynajęcia w Warszawie?

Mój brat będzie mieć od stycznia. Ale raz, że dopiero od stycznia, a dwa - nie polecam, to mój brat :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.