Wakacje to czas zabawy i nowych wyzwań. Korzystając z wakacyjnych przyjemności, nie zapominajmy jednak o bezpieczeństwie własnym i ludzi, którzy nas otaczają!
Pytanie do forumowiczów: Gdzie w tym roku zamierzacie się wybrać na czasz wakacji?
1- Jaki kraj.
2 - Planujecie spędzić je w PL.
3 - Brak urlopu.
Miłej dyskusji, pozdrawiam.
lista tematów
Wakacyjny czas, odpoczynek od "Szkoły/Pracy" strona 1 z 2
HardStyle
Ile Ty masz tych kont, że je zmieniasz jak rękawiczki?
Ten rok nie należy do najlepszych, urlopem bym nie nazwala tego obozu koncentracyjnego w którym przebywam na wsi z motyką w łapie.
Więc wcale nie czekałam z utęsknieniem lata, bo słowo wakacje poszło w zapomniane wieki temu.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
Ja zostaję w Cebulandii na caaaaaałe wakacje.
Jak wyżej, w tym roku byłam już w Gdańsku, w okolicy Gdańska w świecie labiryntów (polecam, zgubiłam się już za trzecim zakrętem), w planach mam jeszcze Gdynię i jakiś lunapark, w którym bezkarnie można drzeć japę na karuzeli. Resztę wolnego czasu spędzam na działce uprawiając marchewkę i w domku na wsi, gdzie nie uprawiam nic
Urlopu nie ma, ale są weekendy :)
Tylko skromne dwa, na trzecie nie mam czasu i pieniędzy na gwiazdkę, ale jak podarujesz w prezencie Gwiazdkę to pomyśle nad trzecim hehe :)
jestemwczorajsza: Ten rok nie należy do najlepszych, urlopem bym nie nazwala tego obozu koncentracyjnego w którym przebywam na wsi z motyką w łapie.
Miłego wypoczynku :)
Weekendy krótkie i szkoda czasu gdzieś się wybrać, 2 dni prysną piernikiem.
HardStyle
W ubiegły weekend byłem w lubuskiem. Szansa na opady deszczu była 20 % i całkowicie się sprawdziła. Przyszła jedna wielka chmura i wszystkich zlała. Powrót na Śląsk jak zwykle przez Wielkopolskę. Cała droga w deszczu. Cały weekend max 18oC. Trafiła mi się najgorsza pogoda tych wakacji. Dziękuje bardzo za takie wakacje. Posiedzę na Fotce to nie zmoknę ;)
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
1. Prawie cała UE, już nie ma co zwiedzać :-(
2. j/w
3. Dwa tygodnie laby na leżaczku nad jakimś jeziorkiem, i wypadzik do Energilandi na weekend z friendsami ;-)
Na prawdę warto, i radził bym jakiś woreczek ze sobą wziąć na po jeździe Roller Coaster.
P.S: Jak będziesz w Zatorze to wpadnij do Klubu Energy2000 do Przytkowic nie daleko od Zatora jest, napisz PW jak byś maił zamiar wpaść, to wpadnę bliziutko mam to strzeliło by się jakieś fajną rzeczą było by z kimś pogadać w Real z osobą z tego Forum :)
HardStyle
Brak sensownych planów. Jeśli się wyrobie ze zleceniami to może skoczę na Woodstock, bo już 3 lata nie byłam. :-)