Czy ktoś miał kompleks z powodu niskiego wzrost?Mam 178cm.Jak mógłbym wyjść z takiego kompleksu.Od 14 roku życia mam kompleks z powodu tego.
lista tematów
Kompleks strona 1 z 2
Dokładnie tyle samo mam wzrostu i jest mi z tym bardzo dobrze
Nigdy nie miałem.
O kurcze 14 lat długo, niestety nie jestem w tym stanie Ci pomóc.
Ty się ciesz że jesteś takiego wzrostu 89% kobiet ma przeciętny wzrost 165cm więc twoje 178cm dla nich jest w sam raz... Olej ten kompleks i poszukaj sobie innego...np pryszcze albo ubytki w zębach i walcz z ty na pewno wyjdzie ci na zdrowie XD
Dopóki nie trafiłam na śmieszki w Internetach dotyczące wzrostu, to myślałam, że 178 to już wysoki. :D IMO to nie jest powód do zmartwień, jak jesteś fajny to nawet dziołchy, które oczekują 180 nie zwrócą na to uwagi. Zresztą nie wiem jak ktoś miałby dostrzec te 2 brakujące centymetry. :D
Ja się wcale tak szczerze nie uważam się za zajebistego.Nie mam kompleksów z powodu swojego wyglądu ,bo według mnie tylko geje mają.Mam tylko ten kompleks przeklętego wzrostu.
czemu to fajnie jak jestes wysoki nie wiem jak inne panie, jesli chcesz znac moje zdanie to ja lubie wysokich facetów a ty do takich sie zaliczasz, no chyba ze chciales być jak Marcin Gortat