Brunetka czy blondynka? Wyraźcie swoje zdanie.
lista tematów
Brunetki blondynki strona 2 z 3
Konto usunięte: Są ludzie na tym świecie, którzy zarzucają mi jego brak. Moje serce jeśli ma głębie, to w niej siedzi tylko szpilka, która od czasu do czasu zakuje i nic więcej.
A tak na marginesie, to od dawien dawna o niczym nie marzę.
Ja i tak wiem swoje. Po prostu trzeba rozmrozić ten lod. :D
Nie mogłabym tak żyć tu i teraz bez marzeń i planów na przyszłość.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
Dobrze, że nosisz torebki a nie plecaki z miotaczem ognia.
Ja czasem się zastanawiam nad tym po co ja pracuję. Przecież bez ciągłego biegu i pośpiechu przeżyłbym sobie parę lat. Chyba jedynie robię to po to, żebym się nie zastał i rozleniwił. Ostatnio nawet sprzedałem coś co było zupełnie bezwartościowe. Nawet marzenie, by zarobić na ludzkiej głupocie mi się spełniło...
Bo Ty wiesz co ja noszę i czym grzeję.
Konto usunięte: Ja czasem się zastanawiam nad tym po co ja pracuję. Przecież bez ciągłego biegu i pośpiechu przeżyłbym sobie parę lat. Chyba jedynie robię to po to, żebym się nie zastał i rozleniwił. Ostatnio nawet sprzedałem coś co było zupełnie bezwartościowe. Nawet marzenie, by zarobić na ludzkiej głupocie mi się spełniło...
Jeśli nie masz co zrobić z zarobionymi pieniędzmi to chętnie Ci wyśle mój numer konta.
Ty to masz małe potrzeby w życiu, czasem to aż zazdroszczę.
Tupnij swą nóżką bym usłyszał!
Z pewnością nie plecaki z zapalnikami. Nie wiem czym grzejesz, jak wiesz mało mnie to obchodzi.
jestemwczorajsza: Jeśli nie masz co zrobić z zarobionymi pieniędzmi to chętnie Ci wyśle mój numer konta.
Ty to masz małe potrzeby w życiu, czasem to aż zazdroszczę.
Szybciej zrobię sobie ognisko jak mój wuj przed laty.
Trochę tlenu mi trzeba, wody, jakieś korzonki do jedzenia z lasu i szałas z gałęzi.
Konto usunięte: Tupnij swą nóżką bym usłyszał!
Z pewnością nie plecaki z zapalnikami. Nie wiem czym grzejesz, jak wiesz mało mnie to obchodzi.
Tyle godzin ostatnio spędzam w pracy, że tak mnie nogi bolą - ostatnią rzeczą, która bym zrobiła jest tupanie.
Może bez zapalnikow, ale plecaki lubię.
Wiem i wcale mi nie jest przykro z tego powodu.
Konto usunięte: Szybciej zrobię sobie ognisko jak mój wuj przed laty.
Trochę tlenu mi trzeba, wody, jakieś korzonki do jedzenia z lasu i szałas z gałęzi.
Burżuazja. Jest takie rosyjskie powiedzenie - krasiwo żyć ne zapretisz. Ale mój pomysł na zbędne pieniądze bardziej mi się podoba.
A miałam za Ciebie za mąż wyjść - dobrze, że uprzedziłeś.
jestemwczorajsza: Tyle godzin ostatnio spędzam w pracy, że tak mnie nogi bolą - ostatnią rzeczą, która bym zrobiła jest tupanie.
Może bez zapalnikow, ale plecaki lubię.
Wiem i wcale mi nie jest przykro z tego powodu.
Znalazłabyś w końcu jakiegoś pazia co się stopami po pracy zajmie.
Jesteś jak tasiemiec, nieuzbrojona.
Cieszmy się razem więc.
Z nazwiska to mogę jakimś pociotkiem carów być!
Pracuj sobie na swoje kredki do oczu i inne pierdoły, mnie w to nie mieszaj. Jesteś na straconej pozycji. Jelenia to w lesie poszukaj!
Zapominasz się, że to ja noszę spodnie! A dopóki je noszę to z kwiatami i pierścionkiem do Ciebie nie uderzam!
Jak widzisz wolę swój szałas bez Ciebie!
Konto usunięte: Znalazłabyś w końcu jakiegoś pazia co się stopami po pracy zajmie.
Jesteś jak tasiemiec, nieuzbrojona.
Cieszmy się razem więc.
No przydałby się nie tylko dla stóp. Ale ciężko o to.
Jakie komplementy, urodziny mam w czerwcu.
Cieszę się z Twojego szczęścia.
Konto usunięte: Pracuj sobie na swoje kredki do oczu i inne pierdoły, mnie w to nie mieszaj. Jesteś na straconej pozycji. Jelenia to w lesie poszukaj!
Czemu na straconej?
Konto usunięte: Zapominasz się, że to ja noszę spodnie! A dopóki je noszę to z kwiatami i pierścionkiem do Ciebie nie uderzam!
Jak widzisz wolę swój szałas bez Ciebie!
Jakie zacofane poglądy, paczcie go! Też spodnie noszę, na kolano uklekne.
No trudno, poszukam swojego lasu.