Hej jestem spokojni dziewczyno gram w piłkę nożną siatkówka nie jestem latwA
Przedstawiamy się strona 1 z 2
Grzegorz.
Jestem spokojnym chłopcem i pracowitym, gram w piłkę nożną i pogrywam sobie na PlayStation 4
Ewelina. Lubię watę cukrową, kucyki Pony, spać, jeść, biegać, jeździć autostopem, piec ciasta, głaskać zwierzęta, malować paznokcie, uczyć się języków obcych, trwonić pieniądze na głupoty, pić kawę, jak pada śnieg, przeprowadzać remonty, małe dzieci, pływać łódką, kolekcjonować zapachowe świece, patrzeć jak się robi pranie, grać na gitarze, swoje urodziny, ładne kubki, galerie sztuki, sprytnych ludzi, niebieski kolor, skakać przez płoty, zimę, "Piotrusia Pana", słuchać muzyki, mieszkać w mieście, czytać książki, mieć blisko przyjaciół, wyścigi MotoGP, las, minimalizm, dobre perfumy, choinki, karmić łabędzie, robić zdjęcia, piękne rzeczy, pokazy mody, opuszczone miejsca, horrory, spadające gwiazdy, zorzę polarną, szybką jazdę, tęczę, siłownię, myć okna, mówić "totalnie", krem Nivea, pestki dyni, loty balonem, Islandię, puszyste dywany, młodszego brata, rzucać pracę, siedzieć w stolarni, grać w gry, tańczyć, pić wodę, robić przetwory na zimę, chodzić w męskich koszulkach, palić ognisko, przytulać się na pożegnanie, koncerty na powietrzu, letnie noce, sok z marchewki, dzwonić do mamy, być chwaloną, śpiew ptaków, zmieniać kolor włosów, być w centrum uwagi, jeździć windą, spać w hotelach, dostawać listy, tatuaże, offowych ludzi, mruczące koty, wielkie łóżka, płyty winylowe, czapki z daszkiem, wschody słońca, słuchać jak ktoś mądrze mówi, mieć rację, jeździć na sankach i gofry z bitą śmietaną.
Zaszyłeś się? W krzakach? ;>
Zauwam pewną zależność pomiędzy sposobem pisania/ potencjalnym iq, a umieszczaniem imienia i nazwiska w nicku. ;-)