Dredy ktos tu ma ? strona 1 z 2
Nie mam, nigdy wcześniej nie miałem i nie mam zamiaru mieć. Mam za to coś bezcennego, a mianowicie MÓZG. Tyle w temacie.
to było w 2005r ale fakt faktem, Lech Pils był moim ulubionym piwem,
Wtedy Mama na mnie wymogła ścięcie dreadów. Zresztą to bardzo uciazliwa fryzura, trzeba bardzo o takie wlosy dbać, myć często, szydełkować. Pracochłonne to, dlatego ostatnio ściąłem....
Dready podobają mi się do dzisiaj u innych. :D
Gdyby tak pozbierać wszystkie pustaki na fotce, to można zbudować nie dom a całą fortecę. Białostocka pisanka poszukuje drugiego freeka, który ma bzika na punkcie niedomytych włosów...
Może tak dla odmiany baby zaczną szukać czegoś więcej niż tylko kogoś, na kogo swe oczy zwrócą. Może tak lepiej zacząć szukać drugiego człowieka i kierować się innymi kategoriami?
Mój drogi szaraczku, który za każdym razem trujesz mi dupę ze swoim liberalizmem. Szara zakompleksiona dziewczynka po wydziarała się jakby spędziła z 20 lat więzieniu. Przez to widać co sobą reprezentuje i jaki ma na życie pogląd. Szuka też nieprzypadkowo, bo poszukuje tez kogoś, kto w swoim życiu jest szary i przez włosy chce pokazać lepsze ja w świecie. Pracować nad sobą trzeba i takim sposobem wybijać się z tłumu, nie tym co mamy na sobie.
Jesteś idiotą, jeśli sądzisz, że ona jest wolna. Jest zniewolona, swoimi kompleksami i chodzeniem za tłumem. Ale to już inna sprawa, marksisto.
Ile w Tobie zla Solfrnus .. wspolczuje musisz byc bardzo nieszczesliwym czlowiekiem ...
wiecej usmiechu i serdecznosci do ludzi ..buzka ;)
Sama nigdy nie chciałam mieć i nie podobają mi się u innych. Mimo, że wiem że to trzeba dbać i ogólnie raczej jest to czyste, to i tak jakoś mnie obrzydzają. Chyba o samą formę chodzi. :C
Miałem przez jeden dzień, z ciekawości i przed ostatecznym pożegnaniem się z długimi włosami. Zgoliłem i tak mi już zostało.
A ty, ofermus, co chcesz osiągnąć plując na czyjś wygląd z pozycji konta bez twarzy? Chętnie zobaczymy jak wygląda jednostka wybitna, wyzwolona oraz niepodążająca za tłumem.
W końcu to imię diabła, prawda?
Ja Tobie bardziej. Zamiast za Rastafarian może wzięłabyś się za czarnych, szybciej będzie. :(
Strasznie. Gdzie nie spojrzysz sama indolencja życiowa. Od rządu, po społeczność w tym kraju. Jedni patrzą na dredy i tatuaże a Ci drudzy na słupki wyborcze i jak tu kraj zdradzić. :(
Jużci się uśmiecham na zawołanie. Serdeczność i tolerancja ma swoje granice.
Się nie spoufalam z obcymi.
Jako paź tego portalu powinieneś trzymać poziom, dziewczynko. I tak się nie spinaj, bo będziesz musiał iść na jakiś orlik, by się potem z koleżkami pod prysznicem wyluzować. :(
Mam więcej wyrazu bez twarzy niż ty z nią na swym koncie. Zniewieścienie wszechobecne...
Jesteś za wielką amebą, by jakikolwiek normalny wniosek wyciągnąć.
Jeszcze czego. Nie wzbogacę twojego pedalskiego fap folderu. Musisz szukać kolegów gdzie indziej. :(