Dlaczego kobiet grają takie niedostępne !?
Kobiety strona 1 z 2
"Grają niedostępne"? To dobrze, a chciałbyś aby było łatwo? Ja tego nigdy nie próbowałem ale teraz sądze, że lepiej mieć przyjaciół niż kruchy związek. Chociaż miłość jest fajna, uskrzydla ale potem przeważnie jest ból.
Kobieta powinna studzic meskie zapedy ... sprowadzac go do harmonii, bo mezczyzni z natury, jak ogiery, emocje czasem mogą ich zapedzic do dysharmonii
Cnotą kobiety jest cierpliwosc i w cierpliwosci studzenie emocji, im bardziej kobiecie to wyjdzie tym wiekszy potem pozytek z tworzenia potomstwa, bo potomstwo bedzie sie charakteryzowało wiekszym spokojem ducha Kobiety zazwyczaj są bardziej intuicyjne i dla tego bardziej czujące, i głebiej przewidujące
Chyba najwieksza cnotą u kobiety jest łagodność, wystarczy spojrzeć jak pięlegnują własne dzieci, jakie są delikatne i wrażliwe. To piękny widok, zauważalny także u zwierząt.
Najwiekszą cnotą kobiety bo Matki Ziemi, jest cierpliwosc, gdyz za te krzywdy co jej czynimy, ona sama cierpi, a jeszcze nie strzasneła nas jak pies strzasa pchły z własnej siersci Cierpliwosc u kobiety, to gwarantowany awans z ziemskiej kobiety, na Boginie na początek w połowie smiertelniczke
Kiedys poza ciałem, spotkałem sie z indianami, prosili mnie o mówienie o tym ze nie wolno handlowac ziemią, bo to zbrodnia przeciw Matce Ziemi .... wtedy poczułem głebokie cierpienie Matki Ziemi jakie czyni jej ludzkosc w swej nieswiadomosci, cierpienie nie do opisania ...