Marzenia
lista tematów
Jakie masz marzenia strona 1 z 2
Domek z bala na wsi, lub w małym miasteczku,
Audi RS6 C5, jak na razie jest S6 C5, więc już niedługo :D
I jakaś niebieskooka czarnula (ostatnio sie zdarzały blondyny lub rude.... no comment xD Zdjęcie przykładowe :D
Konto usunięte: Domek z bala na wsi, lub w małym miasteczku,
Audi RS6 C5, jak na razie jest S6 C5, więc już niedługo :D
I jakaś niebieskooka czarnula (ostatnio sie zdarzały blondyny lub rude.... no comment xD Zdjęcie przykładowe :D
Czy tylko drogi samochód jest dla ciebie marzeniem? To tylko przecież dobro materialne, jak domek z kart zaraz go możesz nie mieć bo albo się zepsuje, albo ktoś go ukradnie, a nie lepiej marzyć o bardziej przyziemnych sprawach? C6j z pieniędzmi i tym wszystkim, rodzina, szczęśliwy dom, i miłość dookoła to są moje marzenia
Tylko "drogi" (jak dla mnie to normalna cena za zwykłe auto :D ) samochód rzucił ci sie w oczy tutaj??
Zauważ że jeszcze tam na pierwszym miejscu wstawiłem dom..... a nie ma prawdziwego domu bez rodziny, i miłości. Więc jak już będę miał ten dom to nie moge sobie dokupić tego co chce ??
Nie masz ty jakiś marzeń?? Tylko sie czepiasz innych ?? Moje marzenie to do tego dążę i tyle. Jak po drodze będzie jakaś kobieta godna mojego boku to moze sie wszystko zmienić i tyle.... Oj Boziuuuu....
Punkt widzenia zmienia się wraz z punktem siedzenia ,bądź też moje ulubione apetyt rośnie w miarę jedzenia . Dla jednych jest to wyimaginowane, dla innych tak proste i naturalne jak pęknięta żyłka w czterech literach.