afrogilda
afrogilda
  28 października 2017 (pierwszy post)

Czy pamiętacie treść i adresata Waszego pierwszego wysłanego w życiu smsa?
Ja niestety nie pamiętam

Asyko
Asyko
  28 października 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja niestety nie pamiętam
Ja również nie pamiętam miałem wtedy 11 lat jak miałem tel to był rok 1999r, tak jak pisałem nie pamiętam kiedy i do kogo wysłałem.
GuzikZTego
GuzikZTego
  28 października 2017

Nie wiem, ale wiem od kogo dostałam pierwszy z pewnością był to sms od operatora ;d

ASZABENE
ASZABENE
  28 października 2017

Z pierwszych rzeczy jakie pamiętam to :
-złamanie
-wizytę u dentysty
-pierwsza miłość
-sex
-dziecko
-dodałbym siwy włos ,ale na szczęście zdążyłem wyłysieć d83dde0a

Adrian3303
Reputacja: 26 | BluzgometrTM: 4
Adrian3303
  29 października 2017

Ja to nawet pierwszej komunii już nie pamiętam :D

irbit
irbit
  29 października 2017

No SMS-a nie pamiętam ale tel tak niezniszczalna 3210 ☺☺☺

Eldim
Reputacja: -96 | BluzgometrTM: 125
Eldim
  29 października 2017

A ja pamiętam. Było to w gimnazjum i miałem wtedy telefon Mitsunishi Trium. Napisałem do ziomeczka aby przyniósł mi na jutro do szkoły grę Age of Mythology.

Podejmujesz wyzwanie?
wziac
Reputacja: -138 | BluzgometrTM: 3
wziac
  29 października 2017

Ledwo pamietam ostatniego który do mnie przyszedł a co mówiąc pierwszy.....

BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  29 października 2017

To bylo lata temu :) Niestety już nie ejstem w stanie wygrzebac tego w pamieci...

Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
DyktatorMody
Reputacja: -231 | BluzgometrTM: 0
DyktatorMody
  29 października 2017

Też nie pamiętam. Widocznie nie był taki ważny.

Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Erf
Erf
  29 października 2017
Eldim
Eldim: Mitsunishi Trium

Miałam Trium Eclipse i jak na tamtą generację telefonów to wspominam go bardzo pozytywnie. Choć kolega się ze mnie śmiał, że noszę ziemniaka ze sobą. :C

Smsa nie pamiętam, albo do mamy, albo do kolegi. :D
GuzikZTego
GuzikZTego
  29 października 2017

Ogólnie to pamiętam aby jak kupiłam telefon i miał on jako nieliczny kolorowy wyświetlacz i aparat a był to simens c65 (służył mi jakieś 7 lat na jednej baterii) , jak poprosiłam koleżankę żeby zrobiła znienacka fote kolesiowi który podobał się mi i sporej grupie dziewczyn z mojej klasy.No i ona go ganiała z tym telefonem (była ode mnie starsza)on uciekał przed tym zdjęciem aż wyrżną glebe xD potem ona mu dała ten telefon obejrzeć , byłam zła no bo przypomniałam sobie że miałam coś tam napisane jakieś tło gimbusiarskie ustawione że kocham go...i to imie -.- no i potem próbowałam mu go zabrać i zabrałam ale było mi bardzo głupio.Potem z nim troche pisałam ale hm no nie wiem jakoś nie wyszło.Raz że dziewczyny z jego klasy kazały mi go zostawić w spokoju , dwa czułam się ujowo że walentynke którą mi wysłał wybierała wtedy niby jego koleżanka (z którą przyjaźnił się od dzieciństwa bo była z jego okolicy no i jeden rocznik) uważałam że sobie robi ze mnie jaja wtedy no i odpuściłam , nie wierzyłam wtedy w przyjaźń damsko męską.A o tym że ona to wybierała powiedziała mi koleżanka z klasy która się z nią kolegowała.No i ogólnie jakoś teraz on miał się żenić, nie wiem kiedy dokładnie z ciekawości zaglądałam na fejsa ale nadal ma tylko foty z tą swoją niby wieloletnią "przyjaciółką" z wyjść różnych więc sądze że pewnie z nią się hajta no ale to tylko moje przypuszczenia :d

GuzikZTego
GuzikZTego
  29 października 2017

aczkolwiek pewnie gdyby miał jakąś inną dziewczyne to z nią by też miał foty, a ma tylko z tą rzekomą friendzone :d także ten...nigdy nie wierzcie w przyjaźnie damsko-męskie xD

Damain5498
Damain5498
  29 października 2017

Pierwszego wysłanego smsa to chyba nikt nie pamięta d83dde04

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.