Czesc poszukuje dziewczyn ktora zazywala narkotyki dopalacze w proszku...
Nie chce by jakis koles sie podszywal pod dziewczyne. Prosze o rozmowe. Rozmowa bedzie szczera na pewne tematy.
lista tematów
narkotyki twarde/dopalacze strona 1 z 2
Zezarło się tegto trochę hehe. Ale kto w ogóle nawed ani razu nie spróbował? Znajdzie się taki ministrant?
Ludzie nie wiedzą, co biorą. "Dopalacze to syf", "Dopalacze to wiocha", "Dopalacze to paździerz", "Dopalacze to śmierć".
Konto usunięte: Każdego szkoda. Jak byś się zakochała ale się okaże że on łobuz i bije to przyjaciółka mówi ci masz co chciałaś czy pociesza ciebie!
To akurat zbyt prosto opisana sytuacja. Jakby mój facet mnie uderzył to bym była w szoku. Jednocześnie byłby to ostatni moment naszego związku i więcej nie miałby ku temu okazji. Obecnie nie podejrzewam, by był skłonny do jakiejkolwiek agresji wobec mnie. Analogia byłaby tu, gdybym wiedziała, że lubi wpierdzielić za przesoloną zupę i dalej bym z nim była. Tak nie jest.
Biorąc heroinę wiem, jaki to prawdopodobnie będzie miało skutek, jestem na tyle dorosła by mieć tego tego świadomość, więc tego nie robię. ;)
Konto usunięte: Czyli biorąc pierwszy raz wiesz że się uzależnisz albo na co wykitujesz. No brawo Ty.
To chyba powinien wiedzieć każdy, choćby po pogadankach w szkole. Taka heroina uzależnia psychicznie już od pierwszego zażycia, zdaje się, że popularny mefedron podobnie. Tak samo, jak z tym "krokodylem" co był swego czasu popularny. Nie trzeba być chemikiem, żeby mieć świadomość ryzyka jakie się podejmuje, bo konsekwencje są powszechnie znane.