Drogie Panie wolicie jak ktoś zagada "cześć Buba " czy tak bardziej trywialnie " hej lalka " i czemu zawsze robicie taki wytrzeszcz jak w ogóle ktoś się do was odezwie w realu ... wolicie jakieś pozdrowienia na spottet czy jak ???
lista tematów
Z życia wzięte strona 1 z 2
Rozumiem że to jakiś żarcik jest ;)
a to jeszcze ktoś podchodzi w realu do nieznajomego? czasy prehistoryczne ;p ale ja bym sie nie pogniewała gdyby ktoś tak zrobił :0 nie wliczając ulotek :D
Sandren: Rozumiem że to jakiś żarcik jest ;)
a to jeszcze ktoś podchodzi w realu do nieznajomego? czasy prehistoryczne ;p ale ja bym sie nie pogniewała gdyby ktoś tak zrobił :0 nie wliczając ulotek :D
Ja to często podchodzę do obcych żeby chwilę porozmawiać i przy okazji pożyczyć 3-4 PLN jak mi do piwka brakuje, albo wina
Ja nie mam nic przeciwko temu, kiedy ktoś obcy się uśmiechnie, powie "cześć" czy życzy miłego dnia. Ale ostatnio jakiś Sebek z osiedla zapytał, czy może powąchać moje włosy, tak chociaż z daleka i nie powiem, wtedy zrobiłam wytrzeszcz niczym lemur.
Aż się zawstydziłam, dziękuję
Niestety nie jest to mój naturalny kolor, ten powstał w wyniku używania szamponu rumiankowego i płukanki z soku z cytryny :D Mój naturalny to taki ciemny brąz, mam go na zdjęciu z gitarą (pomijając jasne końce :P)
Konto usunięte: Aż się zawstydziłam, dziękuję
Niestety nie jest to mój naturalny kolor, ten powstał w wyniku używania szamponu rumiankowego i płukanki z soku z cytryny :D Mój naturalny to taki ciemny brąz, mam go na zdjęciu z gitarą (pomijając jasne końce :P)
No to prawie naturalny. :-D Nie wiedziałam nawet, że takie efekty można tak uzyskać. :-) Sama ostatnimi czasy mam fioła na punkcie włosów i naturalnych kosmetyków, ale niestety trudno mi okrzesać swoje po wieloletnim farbowaniu. Ale sobie podziwiam u innych i trochę przy okazji porównuje. :D