Co napisać dziewczynie na rozpoczęcie rozmowy ? Nawiązać jakoś do jej zdjęć czy zwykłe cześć ?
lista tematów
Co napisać ? strona 1 z 2
Czy wszystko gra? Ona odpisze , że tak. A Ty jej napiszesz, no to zatańczymy? Ona napisze Ci wtedy... spadaj!
jako weteran na tym portalu, poznałem już i przetestowałem wszystkie sposoby na zagadanie do dziewczyny
kilka porad
-
- nie nawiązuj do zdjęć - nie posiadając własnych
- zwykłe cześć to za mało, już na start dajesz dziewczynie do zrozumienia że nie masz nic do powiedzenia więcej
zbadaj dokładnie jej profil, zdjęcia, co na nich jest, co ma w tlę, co nosi, nawet jeśli Cię to nie interesuję doczytaj w googlach co to co oznacza, jeśli dziewczyna udziela się na forum, czacie, podpatrz o czym i jak piszę, kiedy już zrobisz odpowiednie rozpoznanie uderzasz
PRZYKŁAD
hej Sarenko, widzę po zdjęciach że brałaś udział w Runmageddon, też startowałem, jak Ci poszło? może się mineliśmy na trasie :)
planujesz jakiś kolejny start?
...Ignorance is bliss...
Kontakt nadal mamy, miała przyjechac do mnie 15 sierpnia i jakos nie dojechała, zapomniałyśmy że miałyśmy się spotkać.
Ma zaledwie 40km a nigdy czasu nie ma, wspomina czasem o Tobie jak rozmawiamy,np jest rozmowa, jakiś temay i nagle wtskoczy z tekstem Rex coś tam.. tak ni z gruszki, ni z pietruszki, moze przez Tiuretta czy coś.
a ja to sobie żyję, nie kaszle nie pluje...
a Ty miałeś się wyprowadzić gdzieś i plany wypaliły?
RexMundi: mam urlop i z nudów ( czyt. desperacji wszedłem na Fotkę popaczeć )
mnie byś zaprosiła
Pozdrów tą zawsze dla mnie nie miłą pannę :)
Mi sie urlop skończył tydzień temu, przez tydzień nic nie robiłam a drugi tydzień w górach. polecam te klimaty.
pewnie wlatuj, teraz mamy wieś party za tydzien Lwóweckie święto chleba.
Dagna zawsze była dzika, sama za nią nie nadążam, nie zapomne jak fotki Twoje przerabiała, kiedyś mjiałam cały folder z przerobionymi fotkami, wyobraźnie ma do dzisiaj.
Pozdrowie, pewnie sie ucieszy.
w maju byłem na Słowacji
szczerze na razie mam dość dalszych wyjazdów
za tydzień to ja już po urlopie
w ten weekend chciałem wpaść do Poznania, zapić smutki. Ale Magda ni ma czasu a samemu to równie dobrze mogę pić tu pewnie nie
a lubiłem ją
...Ignorance is bliss...
Ja przez najbliższe lata wykreślam wyjazdy też, trzeba zaoszczędzić troszkę.
RexMundi: w ten weekend chciałem wpaść do Poznania, zapić smutki. Ale Magda ni ma czasu a samemu to równie dobrze mogę pić tu
w wekendy czasem pracują ludzie, Poznan rozkopany jak zawsze, za cholerę nie chciałabym w tym sajgonie mieszkać, chyba ze gdzieś na uboczu, smutki tak tak... na wszystko jest rozwiązanie podobno, nawet na smutki
napisałąm jej.
" Tej 8 tej, masz pozdro od Rexa i fajnie, ze wpadłaś tego 15-tego"
Nie odpisuje, pewnie śpi.