Jeszcze 2,5 tyg i koniec wakacji co się dla was zmienia z nadejściem roku szkolnego ??? Hmm dla mnie sporo tylko week z córką mi zostaną, zwiększy się ruch uliczny i pogoda już niebawem się zmieni ...
lista tematów
jeszcze trochę strona 1 z 2
Mój syn idzie do pierwszej klasy podstawówki, więc moje życie się trochę wywróci. Stresuje mnie to bardzo.
Szkola to prania mozgu oraz indoktrynacja. Wspolczuje dzieciakom, zwlaszcza w obecnych transgenderowych czasach.
Konto usunięte: Mój syn idzie do pierwszej klasy podstawówki, więc moje życie się trochę wywróci. Stresuje mnie to bardzo.
E tam fajny etap w jego życiu się zaczyna pierwszy papieros i piwko z kolegami zabawa w słoneczko stres gdy dostanie pałę i matka z pasem będzie czekać i ta nieszczęsna matematyka :D Ogólnie jeśli chodzi o ciebie to nie masz się o co martwić ciesz się ze nie masz córeczki xD
A co jest wywrotowego w posłaniu potomstwa do szkoły? Zawsze to 8 godzin wolnego. Możesz wykorzystać ten czas na masturbację bez obaw, że młody wejdzie i zapyta co mama robi z tym ogórkiem. (: