Pomyślałam żeby wysłać karmę dla zwierząt tych które są na paluchu czy są tacy którzy myślą tak samo i mają dobre serce
pomagamy zwierzętom strona 3 z 4
A co ty w życiu osiągnęłaś poza tym, że z FUNDACJĄ nakarmiłaś koty? Jak taka jesteś hop,hop, do przodu, i taka bogata, taka altruistka to mogłaś to zrobić sama i nie prosić o wsparcie fundacji. Szukasz głupszych od siebie czy tylko mnie się tak wydaje? Ty mi będziesz mówić na co ja mam swoje pieniądze wydać?! Tego jeszcze nie było i nie będzie
Już się rozpędzam i wpłacam na twoją fundację. Ja jak miałam ochotę pomóc bezdomnemu psiakowi, to go zabrałam i fundacji o pomoc w jego utrzymaniu nie proszę. Ty chcesz być dobra za czyje? Bądź za swoje
Odczuwam odwrotne poczucie swojej wartości gdy czytam takie posty, że ktoś jest gorszy od twórcy posta. Znam swoją wartość.
To piszemy oddzielnie
To co ja, osiągnęłam w życiu to moje ( nie Twoje, tylko moje). Osiągnięcia życiowe i przejścia... forum to raczej kiepska scena pokazowa . Mogę się tym podzielić ale to tylko moja dobra wola. Dla Ciebie to głupoty ale takie jest forum. Możesz mieć odmienne zdanie, ale uszanuj zdanie innych. Chyba coś przeoczyłaś w regulaminie forum.
To jest forum, a nie dyktatura Twojej osobyZrozum taką prostą zasadę, to będzie wymiana pogląów. Serio liczyłaś na to że wszyscy zrobią aplauz na Twoją pozorną wyższość nad innymi? Serio??
Chwilowo jest spokojnie, ale dzięki za przypomnienie :D
PS: Jak chcesz się wykazać, to może zacznij jeże przez ulice przeprowadzać. Tryb przypuszczający pewnie znasz i odczytasz to w zrozumiałym dla siebie kontekście . Pozdro
Nie pisze z kimś kto używa brak kultury do kogoś kto pisze na temat a ktoś się źle odnosi do tego komentarza
Łatwo jest oceniać ludzi, z którymi nie miało się do czynienia. Pomaga się dla siebie i zgodnie ze swoim sumieniem, a nie na pokaz. Jestem pewna, że wiele osób mających konto na tym portalu także pomaga. Czy to ludziom, czy zwierzętom. Nie chwalą się tym, bo pomoc się niesie bez zbędnych słów :)
annalii
Pijesz do kogoś konkretnego czy do ogółu forumowiczów?
Przetłumacz, jeśli łaska Dzidzia... nie pitol o braku kultury. Taka jesteś kulturalna, a innych uznajesz za gorszych od siebie? Zastanów się trochę.Czytanie ze zrozumieniem nie boli. Nie chodziło mi o to że się tu wypowiadasz, tylko w jaki sposób to robisz. Taka subtelna różnica, czujesz to czy nie?
Poniżasz ludzi wynosząc się ponad wszystkich i jeszcze latasz do moderatorów z pretensjami?
.
Tak czytam cały temat od początku do końca....nikt nikogo nie obraził. Ciebie tym bardziej nikt nie obraził. Jesteś mocno przeczulona na tym punkcie. Tak na koniec o tych osiągnięciach: Jestem samodzielna. Nigdy nie miałam zamiaru siedzieć do 40-stki na garnuszku rodziców. Pokój z Tobą.
"Nie oceniajcie a nie będziecie oceniani" Zwykła wzajemność
Piekna puenta, dająca kropkę nad "i"
Ja nikogo nie oceniam. A przynajmniej się z tym nie obnoszę. Swoją wypowiedź kierowałam oczywiście do annalii. Urazić też nikogo nie chciałam. Po prostu stwierdziłam...hmm...fakty?
Dziękuję Ci bardzo za uznanie
ja jestem zmuszony sie napic po konwersacji z kilkoma idiotami i idiotkami na Fotka bo na trzezwo tego nie zniese
Lodka, dla ciebie i twojej "ekypy" ku pokrzepieniu serc,
https://www.youtube.com/watch?v=M33OJhWYaxY
PS Amok, dołącz i zanuć jej do ucha
...oleee, ole, ole, oleee, nie damy się, Jadze o nieee...
PS2 "siostro" czekaj cierpliwie, odezwę się
moja ewangelia
WCZORAJ już utracone, DZISIAJ jest w rękach naszych, a JUTRO? nie dajmy się choć JUTREM straszyć
moja wiara https://www.youtube.com/watch?v=TLgacbYRQ_I
mój dekalog https://www.youtube.com/watch?v=ITsL91vlIcM