Siemaneczko ;D
Jeszcze żyją tu osoby za czasów fotkowego komunizmu? :P
10 lat minęło - 2007 to był najlepszy rok na fotce =D.
Marta jeszcze tu wegetuje czy już skończyła z fotką?
lista tematów
Theo Reaktywacja
Konto usunięte: Johnson: 2007 to był najlepszy rok na fotce =D
Wtedy był chyba ostatni zlot akurat w wojsku byłem :D Ale ten czas leci
Marty już dawno nie ma zmieniła pracę na bardziej ludzką... miała konto ale poznała jakiegoś faceta i zajęła się swoim życiem.
No czas leci bardzo :D. A Marta pewnie w swojej piwnicy siedzi i sie czai. Na bank xD jak mowia nie wywolaj wilka z lasu :P
No eloo Dżonson.
Marta miała porycie niezłe, ale przynajmniej nie była na siłe do wszystkich miła byle sie przypodobać, ja osobiście lizaniem rowów to lekko gardzę.
Osobiście ja ją źle nie wspominam, dzięki niej tochę beki na hajdzie było.
Nie mam najlepszych lat na fotce, jakby jej nie było też bym nie płakała :D teraz fotka nie ma tylu na pokładzie, konkurencja zabrała większość i niektórym fotka się przejadła.Fotka PRL ma się dobrze i bez starych bywalców.
Marta miała porycie niezłe, ale przynajmniej nie była na siłe do wszystkich miła byle sie przypodobać, ja osobiście lizaniem rowów to lekko gardzę.
Osobiście ja ją źle nie wspominam, dzięki niej tochę beki na hajdzie było.
Nie mam najlepszych lat na fotce, jakby jej nie było też bym nie płakała :D teraz fotka nie ma tylu na pokładzie, konkurencja zabrała większość i niektórym fotka się przejadła.Fotka PRL ma się dobrze i bez starych bywalców.
o praksa mi sie znudziła:P teraz moje przezwisko w pracy awet kierownik do mnie tak mówi ehh.. Jak jest zebranie i do mnie tak się zwraca to wszyscy smiechem wybuchają, mi to nie przeszkadza.
Co do ludzi, to nie wiem, chyba wygrywaja na facebooku;P