No właśnie gdzie jest granica między kobietą która szuka faceta dobrze usytulowanego z którym mogła by założyć rodzinę a pospolitym blacharstwem (bo księżniczki nie pracują )
Rozsądek czy Blachara strona 1 z 2
Gdy mówi że przyjedzie pociągiem na który musi iść 10 minut ale ostatecznie nie chce się jej ruszyć dupci i trzeba po nią jechać godzinę w jedną stronę, powrót godzinę a potem ją odwieźć i wrócić. Gratis dostajesz 4 godziny z życiorysu jako kierowca a jeszcze zabawiaj ją.
he he he ... no ok ale z umysłem kobiety bywa różnie prawda ? więc gdzie jest ta granica ??? Za gruby portwel zrobi bardzo dużo, nawet powie KOCHAM
A no i nie mylmy pojęć blachara i kurtyzana bo jedna czycha na posag a druga dostaje hajs za to żeby jej rano nie było
Dobrze, że ja nie mam kasy i nie trafiam na takie kobiety. Minus jest taki, że nigdy nie założe rodziny.
zależy jak ją sobie wychowasz.
nie mam na myśli tresury.
Poznając dziewczynę która jest nieporadna zawsze będziesz na nią pracował.
Jak weźmiesz sobie babkę gdzie tylko ty będziesz wykłądał w związek nigdy do niczego nie dojdziecie, bo w tych czasach z 1 wypłaty to klepie się biedę.
uważam że prawdziwą kobietę interesuja cechy osobiste zaradność,umiejętność rozmowy,zachowaniasię w towarzystwie , schludny wyglad i umijetnosc dobrania stroju do sytuacji , mi to obojetne czy goscbedzie nosil garnitur z bazaru cz jakies versacze , czy jezdzic bedzie peugeotem czy jakims maserati , czy kupi na wieczor carlo rossi czyjakies 40letnie wino serio, wazneby zachowal cechy ludzkie ww.
nie piszesz tu o sobie prawda? wybacz że sugeruje się w twoim przypadku wyglądem ale wyglądasz na taką własnie typową księżniczkę (bo nie oszukujmy się w tych czasach jak juz zobaczą się ze są "ładne" to zaraz myślą, o ja mogę mieć każdego)
do księżniczki mi daleko nawet nie zdajesz sobie sprawy jak :)
"uważam że prawdziwą kobietę interesuja cechy osobiste" zadałem ci pytanie czy miałaś na myśli siebie??????????????????? a jesli chodzi o księżniczke to nie było pytanie tylko moje sugestie
Kobieta powinna się szanować,tzn znać swoją wartość i nie dać sobie wmówić że jest inaczej,spotykać się i pisać z facetami jej pokroju, powinna czuć się piękna bo każda kobieta jest cudna w środku oraz na zewnątrz, umiejętnie odróżniać cechy faceta ( co oczekuje od ciebie ),znać swoją wartość, być dumna z siebie i każdego dnia sobie to mówić :) :*pozdrawiam