Niektore laski panowie dadza na was nie same wygladaja jak tysiac nieszczec macie tak xd
Tak-Nie strona 1 z 2
eh przecież mają do tego prawo chyba głos negatywny az tak Cię nie boli ? Tym bardziej od jakiegoś mumina z krasnogrodu ?
Po to jest wybór "Tak lub Nie" by ludzie wybierali sobie osoby według własnego gustu i preferencji. Wiadomo, że każdy gust jest inny i to, że podobasz się komuś nie oznacza, że innym też bedziesz. A wracając do tematu "ocen". Nie warto sie tym przejmować. To tylko ocena wizualna. Dobrze jest znać swoją wartość i nie zawracać sobie głowy głupotami. :)
Pozdrawiam
Czy według logiki autora tematu atrakcyjne dziewczyny mają większe prawo na rozdawanie "nie"?
Ja natomiast odrzucam wszystkie tak, jak ktoś będzie chciał porozmawiać to sam napisze, bez dawania tak lub nie, zresztą większość ocenia tutaj ludzi po wyglądzie zamiast poznać człowieka i ocenić charakter, ta zabawa TAK-NIE to dziecinada
Jak ktoś będzie chciał porozmawiać to nie napisze bo może to zrobić tylko raz dziennie. No chyba, że oboje daliście sobie "tak". Więc jak ktoś Ci się podoba to lepiej naciśnij te serducho. Poza tym jak ja widzę że ktoś mi dał "nie" to znaczy dla mnie, że nie jest zainteresowany rozmową. I wtedy na pewno nie napiszę, nawet jak mam gwiazdę. To wydaje się chyba oczywiste.
o nawet tego nie wiedziałam, to idzie tak, ci co sobie dają TAK, to mogą rozmawiać, tzn muszą się sobie podobać, bo inaczej fotka nie pozwala na rozmowy bez decyzji? haha Jezusie Chrystusie do czego to doszło xd