Słuchajcie kobiety patrzycie na wygląd umiecie kogoś krytykować wyzywać. A same nie jesteście lepsze nie mówię tego do wszystkich kobiet bo są takie którym nie zależy na wyglądzie ani na kasie i to się bardzo sie ceni i szanuję bo takich kobiet jest nie.wiele. Nie raz do mnie pisała wyślij mi 200 zł albo więcej jak możesz i powiem że nie jednej kobiecie tak pomogłem a pysznie usłyszałem że frajer cwel trol już do tego przywyklem ale powiem tak te która siedzą tylko po to żeby od kogoś wyciągnąć kasę to Są zwykle blachary u nie dajcie się takim kobieta to wszystko
lista tematów
Być normalną strona 1 z 2
aj niedawno kobieta zaproponowała mi seks za kasę, to odpowiedziałem stanowcze NIE i zaprosiłem na spacer - nie chciała. Na koncie miałem ostatnie 50 PLN i jej przelałem na konto, bo tnie chciałem aby sprzedawała ciało, mówiłem jej o konsekwencjach, sam jej to zarponowałem. :)) I tak pewnie wróci do "zawodu".
Józek, jak przystało na świętego:) nie lepiej było dać księdzu na tace? W sumie czy dałeś tu, czy tam i tak frajerem Cię okrzykną :)
Ja kiedyś 250zł pożyczyłem takiej jednej rudej i do dziś nie odzyskałem kobiety to uj e nie wolno im dawać kasy .... i nigdy nie płać za
SEX
I tak nikt nie uwierzy ale pożyczyłem dziewczynie z fotki 300 zł do ręki i oddała. Trochę to trwało dłużej niż obiecywała i marudziła ale jednak przelew przyszedł.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
No ja na pewno nie. Była modna metoda na wnuczka, teraz jak widać fotka próbuje propagować na wnuczkę