wziac
Reputacja: -138 | BluzgometrTM: 3
wziac
  12 lipca 2017 (pierwszy post)

Taak tylko chcialam sie wtopic w tlum i nie wyrozniac .
Serio ludzie szukacie tu partnerow/ek na stałe ? Jak tak to po co sie uzalac tu?
A tak poza tym to co u was? U mnie coroczna klasyka czyli chora w lecie :)

GRADEK83
GRADEK83
  12 lipca 2017
wziac
wziac: U mnie coroczna klasyka czyli chora w lecie :)

Mam magiczną różdżkę stawia na nogi łapiesz się :ziober2:
A tak poza tym to rutinoscorbin i odstaw cukier cukier to zło!
Eldim
Reputacja: -96 | BluzgometrTM: 125
Eldim
  13 lipca 2017

Ja choruję średnio dwa razy do roku, wiosną i na jesieni. Zazwyczaj każdy z tych razów to walka o życie przy temperaturze 40+.

Podejmujesz wyzwanie?
Sarna
Sarna
  13 lipca 2017
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
wziac
wziac: Serio ludzie szukacie tu partnerow/ek na stałe ? Jak tak to po co sie uzalac tu?

ostatnio rozmawiałam ze starym znajomym z fotki, jego opinia forum nawet mnie nie zdziwiła, pytał mi się co robie tu a fotce jeszcze, a ja a...na forum zajrzę itd.. o" przecież forum , to miejsce samotnych sfrustrowanych ludzi" taką opinie ma na forum na fotce. Wiekszośc ludzi wcodzi tu narzekać , kilka osób potrafi normalną rozmowę nawiązać.
Co do samego poznawaia się w necie, zam całkiem udane związki które powstały przez kable i mają się dobrze, tyle że przy powstaniu ich znajomości nie brało udziału pół fotki, znajomych i ikogo sie o zdanie nie pytali.
wziac
wziac: A tak poza tym to co u was? U mnie coroczna klasyka czyli chora w lecie :)

Irytuje mnie pogoda trochę, codziennie patrze na progozę, mam zamiar jechac na plażę i popływac ale nie, bo jak jest ładnie za oknem, to ja w pracy gnije, u mnie to wygląda tak.

LockOn
LockOn
  13 lipca 2017
wziac
wziac: A tak poza tym to co u was?

Nic praca i praca przez pogodę jak nie wieje to pada jak nie pada to wieje aż się kurna zdenerwował d83dde21
wziac
wziac: U mnie coroczna klasyka czyli chora w lecie

Też tak mam całą zimę morsowałem a w lecie mnie katar dorwał zgroza d83dde01
GRADEK83
GRADEK83
  13 lipca 2017
Eldim
Eldim: Ja choruję średnio dwa razy do roku, wiosną i na jesieni.

też walczę o życie dwa razy w roku jak mam katar :ziober2:
wziac
wziac
  13 lipca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam magiczną różdżkę stawia na nogi łapiesz się

jaka rożdżka? kolejny magiczny patyk jak z Harrego ?
Konto usunięte
Konto usunięte: A tak poza tym to rutinoscorbin

mi nie pomagad83dde1e
Konto usunięte
Konto usunięte: i odstaw cukier cukier to zło!

ale jak to?? tak sie nie da!
wziac
wziac
  13 lipca 2017
Sarna
Sarna: Wiekszośc ludzi wcodzi tu narzekać , kilka osób potrafi normalną rozmowę nawiązać.

Sarna
Sarna: Co do samego poznawaia się w necie[...] tyle że przy powstaniu ich znajomości nie brało udziału pół fotki, znajomych i ikogo sie o zdanie nie pytali.

:piwo:
Właśnie o to mi chodzi , sama poznalam kilka osob z hyde nie mam nic przeciwko temu ale nigdy sie nie dzielilam tym na forum :ninja:
wziac
wziac
  13 lipca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: też walczę o życie dwa razy w roku jak mam katar

No tak,przecież jak faceta boli głowa to już spisuje testament.
GRADEK83
GRADEK83
  13 lipca 2017
wziac
wziac: jaka rożdżka? kolejny magiczny patyk jak z Harrego ?

Aleś ty nie domyślna XD
wziac
wziac: mi nie pomaga

no tak zależy co ci dolega :D
wziac
wziac: No tak,przecież jak faceta boli głowa to już spisuje testament.

Jak boli głowa to jest koniec świata jak by co! XD
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 102
hejt
  13 lipca 2017
wziac
wziac: Serio ludzie szukacie tu partnerow/ek na stałe ? Jak tak to po co sie uzalac tu?

Myślę, że nie chodzi o samo szukanie, przynajmniej ja nigdy nie szukałam, ale poznałam tutaj kilka wartościowych osób z którymi od 2009 roku do dziś mam kontakt :)
wziac
wziac: A tak poza tym to co u was? U mnie coroczna klasyka czyli chora w lecie :)

Praca, praca, dużo pracy i jakoś leci to życie powoli (:
Inność drażni jednakowość.
wziac
wziac
  13 lipca 2017
hejt
hejt: Myślę, że nie chodzi o samo szukanie, przynajmniej ja nigdy nie szukałam, ale poznałam tutaj kilka wartościowych osób z którymi od 2009 roku do dziś mam kontakt :)

mi chodzi tutaj o osoby takie ktore szukaja na sile partnerow cos w tylu 'chlopaki do wziecia'. Sama poznalam na fotce kilka osob ale ja nie utrzymuje kontaktu z nikim,wszystkie drogi się nam porozchodziły.
Konto usunięte
Konto usunięte: Aleś ty nie domyślna XD

no konkrt poproszę.
Konto usunięte
Konto usunięte: no tak zależy co ci dolega :D

nic cieżkiego ale za to jakie uciążliweeee
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak boli głowa to jest koniec świata jak by co! XD wziac czyli jak miewam migreny to jest juz zycie pozagrobowe jakbym byla facetem?
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 102
hejt
  13 lipca 2017
wziac
wziac: mi chodzi tutaj o osoby takie ktore szukaja na sile partnerow cos w tylu 'chlopaki do wziecia'.

Aaa no to wiadomo, jak dla mnie to nie jest całkiem normalne.. :D no ale cóż, głupich nie sieją podobno :D
Inność drażni jednakowość.
wziac
wziac
  13 lipca 2017
hejt
hejt: wziac: mi chodzi tutaj o osoby takie ktore szukaja na sile partnerow cos w tylu 'chlopaki do wziecia'. Aaa no to wiadomo, jak dla mnie to nie jest całkiem normalne.. :D no ale cóż, głupich nie sieją podobno :D

podobno :(
Enhancer
Enhancer
  14 lipca 2017

Krytyka i narzekanie jest proste...ot i zagadka rozwiazana ;)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.