Taak tylko chcialam sie wtopic w tlum i nie wyrozniac .
Serio ludzie szukacie tu partnerow/ek na stałe ? Jak tak to po co sie uzalac tu?
A tak poza tym to co u was? U mnie coroczna klasyka czyli chora w lecie :)
lista tematów
Faceci sa beznadziejni :( strona 1 z 2
Ja choruję średnio dwa razy do roku, wiosną i na jesieni. Zazwyczaj każdy z tych razów to walka o życie przy temperaturze 40+.
Podejmujesz wyzwanie?
ostatnio rozmawiałam ze starym znajomym z fotki, jego opinia forum nawet mnie nie zdziwiła, pytał mi się co robie tu a fotce jeszcze, a ja a...na forum zajrzę itd.. o" przecież forum , to miejsce samotnych sfrustrowanych ludzi" taką opinie ma na forum na fotce. Wiekszośc ludzi wcodzi tu narzekać , kilka osób potrafi normalną rozmowę nawiązać.
Co do samego poznawaia się w necie, zam całkiem udane związki które powstały przez kable i mają się dobrze, tyle że przy powstaniu ich znajomości nie brało udziału pół fotki, znajomych i ikogo sie o zdanie nie pytali.
Irytuje mnie pogoda trochę, codziennie patrze na progozę, mam zamiar jechac na plażę i popływac ale nie, bo jak jest ładnie za oknem, to ja w pracy gnije, u mnie to wygląda tak.
Sarna: Co do samego poznawaia się w necie[...] tyle że przy powstaniu ich znajomości nie brało udziału pół fotki, znajomych i ikogo sie o zdanie nie pytali.
Właśnie o to mi chodzi , sama poznalam kilka osob z hyde nie mam nic przeciwko temu ale nigdy sie nie dzielilam tym na forum
Myślę, że nie chodzi o samo szukanie, przynajmniej ja nigdy nie szukałam, ale poznałam tutaj kilka wartościowych osób z którymi od 2009 roku do dziś mam kontakt :)
Praca, praca, dużo pracy i jakoś leci to życie powoli (:
Inność drażni jednakowość.
hejt: Myślę, że nie chodzi o samo szukanie, przynajmniej ja nigdy nie szukałam, ale poznałam tutaj kilka wartościowych osób z którymi od 2009 roku do dziś mam kontakt :)
mi chodzi tutaj o osoby takie ktore szukaja na sile partnerow cos w tylu 'chlopaki do wziecia'. Sama poznalam na fotce kilka osob ale ja nie utrzymuje kontaktu z nikim,wszystkie drogi się nam porozchodziły.
no konkrt poproszę.
nic cieżkiego ale za to jakie uciążliweeee