BekaZciebieModzie
BekaZciebieModzie
  10 lipca 2017 (pierwszy post)

Co o tym myslicie ? Czy jej zakłócanie jest wskazane ? Czy sama miesięcznica jest potrzebna ?

RedRiding1978
RedRiding1978
  11 lipca 2017
BekaZciebieModzie
BekaZciebieModzie: Niedlugo trzeba bedzie sie modlic ustawowo....

Twój poziom wiedzy, jest doprawdy, na żenującym poziomie. Żaden z ciebie dla mnie przeciwnik w takiej dyskusji, więc odpuszczam
RedRiding1978
RedRiding1978
  11 lipca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: tak nawiasem to oni tam leżeć nie powinni

Z tego to mam zawsze NAJWIĘKSZĄ BEKĘ. A kto ich tam pochował? Sami siebie tam w sarkofagu położyli? Kto wtedy rządził w PL? Idę skoczyć z mostu, bo naprawdę żenujący poziom reprezentujecie
RedRiding1978
RedRiding1978
  11 lipca 2017
Jacek82
Jacek82: [quote=RedRiding1978]TY nie rozumiesz o co chodzi ! : postaram się jakoś wytłumaczyć ! jest taki rząd utworzony przez PIS oni mają zawsze rację i odmienne zdanie nie dociera do nich ! ale to wina dopalaczy bo cały rząd ma zryty łeb przez dopalacze , wracając do wątku no jeśli nie da rady uderzyć do ich głów przez nasze podwórko no to trzeba nagłośnić sprawę po za granicami naszego kraju !! tak to wygląda ( dzieciak )

Jacuś ja mam dla ciebie propozycje. Weź się rozpędź i zrób sobie baranka, może ci klepki naskoczą, bo jeszcze mama na doładowania ci daje a za wojowanie chcesz się brać dziecino
Jacek82
Jacek82
  11 lipca 2017
Hehehehehe
Poziom to ty pokazujesz , poziom marnej wiedzy !!! :-) Tak na marginesie ! Głosowałem na PIS
RedRiding1978
RedRiding1978
  11 lipca 2017
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Jacek82
Jacek82: HehehehehePoziom to ty pokazujesz , poziom marnej wiedzy !!! :-) Tak na marginesie ! Głosowałem na PIS

a ja nie :) Póki co Jacuniu, idź pobawić się w piaskownicy i nie bierz się za politykowanie, bo gimnazjaliści by cię tej dziedzinie zjedli
Jacek82
Jacek82
  11 lipca 2017
Nie zdążę do tego by z tobą lub z innymi wojenki prowadzić bo nie na tym polega rozmowa , każdy z nas ma inne przekonania inną racje ! Ale twoja jest mylna i zdaj sobie z tego sprawę :-)

Unia Europejska powinna jednogłośnie wykluczyć nas z członkostwa !! Taka kara jest odpowiednia . Naszym zasranym obowiązkiem jest przyjąć uchodźców .
BekaZciebieModzie
BekaZciebieModzie
  11 lipca 2017

Ej ludzie zróbcie cos dla siebie i nie dyskutujcie z nia.
Akurat tak sobie wyobrazam typowy elektorat Polski. W glowie tylko 2 opcje- albo lewo albo prawo, Bóg honor wiara i ojczyzna z wyjątkiem "honor", no i na koncu typowe bezmyslne lemingi które nie wiedzą czemu ale żrą sie na ulicach o aborcje i miesięcznice smolenska. Zero wlasnego myslenia tylko powtarzanie hasełek z tv.

RedRiding1978
RedRiding1978
  11 lipca 2017
Jacek82
Jacek82: Unia Europejska powinna jednogłośnie wykluczyć nas z członkostwa !! Taka kara jest odpowiednia . Naszym zasranym obowiązkiem jest przyjąć uchodźców .

Oczywiście Jacuniu, tobie nikt tego nie zabrania, ba ja jestem nawet za tym, żebyś wreszcie poszedł do pracy i wszystkie zarobione pieniążki przeznaczył na jednego uchodźcę. To byłby najlepszy przykład dla innych :)
BekaZciebieModzie
BekaZciebieModzie
  11 lipca 2017
Jacek82
Jacek82: Nie zdążę do tego by z tobą lub z innymi wojenki prowadzić bo nie na tym polega rozmowa , każdy z nas ma inne przekonania inną racje ! Ale twoja jest mylna i zdaj sobie z tego sprawę :-) Unia Europejska powinna jednogłośnie wykluczyć nas z członkostwa !! Taka kara jest odpowiednia . Naszym zasranym obowiązkiem jest przyjąć uchodźców .

Nie ma czegos takiego jak " nakaz " ingerujacy w suwerennosc krajów członkowskich. W przeciwnym razie to podchodzi pod socjalizm który jest z reszta podwalina dzialania EU ( rozwine dla zainteresowanych ) To jest unia a nie jedno panstwo sterowane centralnie w Berlinie wiec nie musimy nikogo przyjmowac. Poza tym to sa imigranci. Mam nadzieje ze nas wyklucza z tego euro kołchozu. Czas odzyskac gospodarke.
Jacek82
Jacek82
  11 lipca 2017
Innych przykładów prócz tych PIS-owych nie ma hehe a przecież w walizce nie przemyce uchodźców ! A rząd w ciągłej fazie dopalaczy nie otworzy granic !!!
RedRiding1978
RedRiding1978
  11 lipca 2017
BekaZciebieModzie
BekaZciebieModzie: Ej ludzie zróbcie cos dla siebie i nie dyskutujcie z nia.

Aż dałam ci plusa:) dyskutuj tylko z tymi którzy jednomyślnie popierają twój punkt widzenia. Dokałdnie tak jak robi to PiS i PO, PSL i Nowoczesna :)
RedRiding1978
RedRiding1978
  11 lipca 2017
Jacek82
Jacek82: Innych przykładów prócz tych PIS-owych

Przykro mi bardzo, ale z betonem nie dyskutuje i nieważne jakiej jest opcji i jakie ma poglądy.
Jacek82
Jacek82
  11 lipca 2017

.nasz rząd powinna przyjąć uchodźców w nieograniczonej ilości i zapewnić im godziwe warunki w naszym kraju ( lokale mieszkalne , dostęp do służby zdrowia , naukę języka polskiego , i prace )

Anizagu
Anizagu
  11 lipca 2017
Jacek82
Jacek82: .nasz rząd powinna przyjąć uchodźców w nieograniczonej ilości i zapewnić im godziwe warunki w naszym kraju ( lokale mieszkalne , dostęp do służby zdrowia , naukę języka polskiego , i prace )

Przyjęliśmy już uchodźców z Ukrainy. Innych uchodźców nie ma. :)
RedRiding1978
RedRiding1978
  11 lipca 2017

Nie przyjęliśmy ani jednego uchodźcy z Ukrainy. Wszystko to są imigranci zarobkowi

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.