Czy człowiek posiada wolna wolę, czy też żyje zgodnie z jakimś przeznaczeniem?
Czy człowiek rodzi się dobry czy zły?
Jaki jest rodowód dobra i zła na Ziemi i dlaczego istnieje więcej zła niż dobra?
Co jest przyczyną niepowodzeń nękających ludzkość?
Dlaczego złemu człowiekowi często dobrze się wiedzie, kiedy uczciwy ma przeważnie kłopoty?
Dlaczego Beatka pyskuje?
lista tematów
Czy Bóg stworzył zło ? strona 6 z 11
Ojej i ja będę jako baletnica :) Się normalnie rozmarzyłam:D Prawie jak Ty :D Józek ja już pędzę DO Ciebie- światłowodem, wiem mam o przebycia długą drogę :)
Ja jestem dzisiaj po bezsennej nocy, mam "stany lękowe: a ty mi tutaj mendo z wysokim "C" wyskakujesz?! Zaraz zobaczysz niezidentyfikowane obiekty latające :D idę dalej spać a ty bądź cicho i pilnuj żeby szpilka na podłogę nie spadła :D
Tak stworzył, sam zaczął topiąc wszystkich tych, którzy nie byli po jego stronie, wybrał sobie tylko swoich przydupasów a reszta w piździec.
aaaa.. jeszcze pytanią są.
nie wiem.
zawsze będę to powtarzać.
Życie to odpowiednik twoich decyzji, nie wierzę w przeznaczenie, los itd.. jedynie wierzę w przypadki i nasze wybory.
bo podejmują złe decyzje, są leniwi i bardzo podatni na wpływ innych, dają sobą manipulować.
Konto usunięte: Dlaczego złemu człowiekowi często dobrze się wiedzie, kiedy uczciwy ma przeważnie kłopoty?
w zyciu trzeba być czasem chamem żeby sobie poradzić, nie ciągle i codziennie dla wszystkich, ale jak będziesz zawsze przebrzydle miły dla wszystkich, kiedyś ktoś to wykorzysta.