Czy Wy też tak macie ze ciągle brakuje wam czasu na jakąś rzecz, hobby lub zrobienie czegoś ???
lista tematów
brak czasu ...
Moim zdaniem trzeba nauczyć się dobrze zorganizować swój czas, żeby na wszystko co lubimy robić zawsze nam go starczyło. Dla chcącego nic trudnego. Trzeba jednak wziąć pod uwagę, żeby starczyło nam czasu przede wszystkim na relaks i odpoczynek na przykład po ciężkim dniu w pracy. Wiele ludzi o tym zapomina niestety. Zmęczony człowiek nie ma nawet czasu żeby myśleć jak poukładać sobie kolejny dzień.
Konto usunięte: Czy Wy też tak macie ze ciągle brakuje wam czasu na jakąś rzecz, hobby lub zrobienie czegoś ???
Kolega wyżej ma rację, przy dobrej organizacji znajdzie się czas na wszystko. Doba ma 24 godziny. Przy założeniu, że 8 przepracujesz a 8 prześpisz nadal zostaje Ci jeszcze 8 na życie... :)
Konto usunięte: Czy Wy też tak macie ze ciągle brakuje wam czasu na jakąś rzecz, hobby lub zrobienie czegoś ???
Nie pozostaje nic innego jak przytaknąć postom wyżej, czas niestety trzeba organizowac wiem bo sama musiałam się tego nauczyć pracując w nagodzinach i prawie w każdą sobotę czy w systemie 4 brygadowym. np; dzisiaj musze posprzatać wszystko w domu, zrobić zakupy itd... żebym jutro po pracy nie musiała nic robić, to wtedy mam czas żeby pobiegać czy iść na rower, jakbym czekała na chwile w której mam chwile dla siebie to zawsze coś znalazło się do zrobienia. Nie da się zawsze tak, bo czasem mimo wszystko coś wypadnie, taka kolej rzeczy, ale bez organizacji zawsze bedziemy narzekać na brak czasu.