RedRiding1978
RedRiding1978
  26 czerwca 2017 (pierwszy post)

Ta prawda wygląda tak, że jedno z was, doprowadziło dziecko do kalectwa. Nikogo nie będę zawiadamiać(chociaż powinnam) bo to ty będziesz musiał żyć z tą świadomością, a nie ja. Jeszcze masz tupet i odwagę wyzywać mnie i pisać o poszanowaniu dyskusji na forum? Może ja jestem tępa, ale nie aż tak, by nie mieć świadomości, jakiej siły trzeba wobec dziecka używać, by do tego doprowadzić. Liczyłeś na to, że jak mnie zwyzywasz i dodasz do cl to ci się "upiecze"? Nic bardziej mylnego. Aż prosisz się o wysłanie screenów gdzie trzeba

RedRiding1978
RedRiding1978
  26 czerwca 2017
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
icarusc24
icarusc24: słuchaj tepa stara babo nie ja tutaj twierdziłem zeby sciera i pas dla dziecka to dobre wychowanie aty i nie wciskaj mi kitu ze mam isc do pierdla to jest forum jak nie umiesz 40letnia babo myslec to sie nie nauczysz jak nie wiesz i nie znasz co to poste[owanie karne to sie nie wypowiadaj i nie oskarzaj bo oskarzając mnie to jest ppo prostu pomówienie z twojej strony a coś takiego jest scigane z wnisku cywilnego. ja tylko zamiesciłem tu pytanie chciałem zobaczyc mentalność niektórych bo w polsce jest tak ze jak psa biją na ulicy to pełno osób rauguje a z ludzmi to juz w tym kraju inaczej

chcesz się teraz wybielić czyimś kosztem i poudawać ofiarę? A to twoje czy nie twoje? "zaczołem ten temat aby zobaczyć podejscie ludzi. mój synek ma uszkodzenie ...... nie raka tylko.... (może dopiszesz ofiaro losu sam) powstałe w wyniku stosowania przemocy". masz nie lada odwagę, by się tym na forum chwalić i dodawać fotki z basenów pod palmami
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.