☺
co zrobić aby spodobać się dziewczyną? strona 3 z 4
Lepiej wejść komuś w drogę, jak w dupe. A widzę "panowie" że wy tutaj z niewielkimi wyjątkami wchodzicie w nią sobie nieustannie i nawet smarowania wam nie potrzeba xd
A czego ty wymagasz od siebie? Masz głowe, 2 zdrowe ręce, 2 zdrowe nogi, na trąd nie cierpisz, aids też nie masz, ani żadnej innej choroby którą trzeba leczyć w izolatkach (przynajmniej tak myślę) czyli wszystko inne do zaakceptowania. Każda normalnie myśląca dziewczyna chyba woli takiego jak ty, niż takiego buraka jak ten powyżej z wlepioną w gre łepetyną który nie wie co się wokoł niego dzieje i z wyrem by go na śpiący wynieśli i sprzedali. Jedyna "inteligencja" jaką się wykazał to jazda po narodzi polskim. Przebrzydły "rzyd"
Niestety jesteś dość niski a kobiety pod tym względem są bezwzględne. Nie jesteś temu winien. Mając wiele propozycji wybiorą wyższego, nawet te o przeciętnym wzroście 160 cm. Ty wybieraj te niższe, bardziej naturalne. Skasuj zdjęcia z kolegami gdzie stoisz obok ale mogą być na siedząco. Niezależnie od tego sprzedaj Audi i kup BMW.
Uważasz ze gdy mam 180 wzrostu to jestem niski? Nie kupię BMW bo po prostu tego samochodu nie lubię ☺
skoro tak ochoczo ocenia "pan" po wyglądzie i na podstawie zdjęć, to wg mojej oceny, nadaje się "pan" tylko i wyłącznie jako strach na wróble w kukurydzy. Obawiam się, że żadne, nawet najbardziej wyrafinowane zabiegi kosmetyczne, nic tutaj nie pomogą. Przypomina "pan" murzyna z "Chaty wuja Toma"
Uważasz, że on kogoś poza sobą uważa? Poczytaj jego posty w kazdym temacie, oczy szybko Ci się otworzą. Chyba nie ma tutaj osoby co do wyglądu której nie miałby zastrzeżeń, a sam chyba zgubił lusterko