lista tematów
Profanacja strona 1 z 2
Oto miejsce, do którego regularnie pielgrzymuje. Ambona myśliwska na skraju pewnego lasu. W środku rozkładałem kocyk i wraz ze znajomymi graliśmy sobie w gry planszowe. Prawdziwie idylliczna lokacja. Wczoraj, podczas kolejnego z takich wypadów już w połowie drabiny zaatakowało nas stado much. Okazało się, że ktoś postanowił z geometryczną precyzją zrobić "dwójkę" na samym środku podłogi wewnątrz wieży.
Czy to jest to zło w czystej postaci? A może leśniczemu przeszkadzały nasze regularne odwiedziny i postanowił rozłożyć stracha na wróble? :D
Podejmujesz wyzwanie?
A później sam znosił obecność tego stracha? Leśniczego bym wykluczył z podejrzeń. A może to ktoś z wewnątrz? Jedno jest pewne - ta sprawa śmierdzi z daleka :D
Dobrze, że się wytłumaczyłaś. Byłaś w kręgu podejrzanych, bo zdradziłem Ci położenie tej wieży! :D Przypominam sobie, że kiedyś ktoś nasrał też na ławce przystanku autobusowego. Co trzeba mieć w bani, żeby wpadać na takie pomysły?
Podejmujesz wyzwanie?
Eldim: Dobrze, że się wytłumaczyłaś. Byłaś w kręgu podejrzanych, bo zdradziłem Ci położenie tej wieży! :D
No, tak właśnie podejrzewałam. ;D
Eldim: Przypominam sobie, że kiedyś ktoś nasrał też na ławce przystanku autobusowego. Co trzeba mieć w bani, żeby wpadać na takie pomysły?
Ludzie zostawiają na przystankach zaskakujące rzeczy. Portfele, laptopy, dokumenty, zakupy, kupy...
A co w tym trudnego? Parę deseczek na rozłożystym drzewie, w totalnej dziczy.
No właśnie moje, nie dzielę się tą lokalizacją z nikim. Mam spokój i czas na przemyślenia, mogę popatrzeć na zwierzaki w ciszy i spokoju. Mogę wyciszyć się i pomyśleć na spokojnie. Znajdź swoje miejsce, ale tylko swoje a nie spotka Cię przykra "pachnąca" niespodzianka