Na Panterkę strona 1 z 2
Jak zakończyła się ta przygoda 15-16 latki? Byłaś w klubie i kogo poznałaś?
hahahahaha no tak....
Gdybym mial zgadnąć kto zalożył ten temat bym nie widział nicku to chyba od razu bym zgadł że to nasza Frytka Frytkowska :D:D:D:D:D
Księcia z bajki, opowiedziała mu bajkę o 7 krasnoludkach i 10 wspaniałych. Książę usłyszawszy to uciekł i panterka od 2 lat szuka go nieustannie :)) liczi chcesz nie chcesz, jesteś zobligowany do dożywotniej opieki nad nią :))
O rany, to obchodzić się z nią trzeba jak z przepiórczym jajeczkiem, bo poroni xD a tak będą małe pantereczki i liczi będzie tatusiem xd huruuuraaaa :))
jesli to do mnie lub koło mnie to mam od 2 lat bk co heh tez polecam Tobie frustracje mniejsze i jakoś taki mniej bólu wszystkiego ;d
W klubach dowodu chyba przed wejsciem nie sprawdzaja wiec jesli sie przelamala to i weszla ....ale teraz byle nieletnia wywloka jak sie pomaluje to wyglada na starsza pinde i nawet piwo dostanie :) oczywiscie nie pije tu do nikogo XD nie kierde to nie sarkazm ani ironia XD
Gradek, ale że sztuka makijażu znana była już w czasach średniowiecznych, to Ty wiedz:) Makijaż robiły nie tylko kobiety, ale i mężczyźni dla podkreślenia swojej hierarchii, dla ozdoby, dla zmylenia przeciwnika itd itd. To żadna nowina i żaden współczesny wymysł :)
W tych czasach to raczej sposób na sukces. Ładna buźka podkreślona nawet delikatnym makijażem często pomaga w wielu dziedzinach. Chociażby w kontaktach towarzyskich i społecznych. W drodze do kariery. Ma wpływ na powodzenie u płci przeciwnej. Szkoda tylko, że często łączy się to z manipulacją, kłamstwem i wyzyskiem. Czasami ze strony kobiety, a czasami ze strony faceta. Różnie bywa. :)
No, ale często to nie zawsze.