Czy według was świat opary na samej prawdzie, miałby szansę istnieć?
Kto więcej kłamie? Kobiety czy mężczyźni?
Świat bez kłamstw strona 2 z 3
Czy zatem, świat oparty tylko na prawdzie może funkcjonować?
Czy tak naprawdę, mężczyźni potrafią kłamać i czy w ich przypadku kłamstwo jest w ogóle możliwe? Skoro już uparliście się na tych relacjach damsko-męskich
Nie mam zamiaru do niczego Cię przekonywać. Luźna dyskusja.
Chodziło mi o to że w każdej niemal społeczności, w której obowiązuje hierarchiczność, kastowość, żyjącej w stadach takie przypadki, próby kłamstwa/ manipulacji są możliwe. Jak wynika z wielu obserwacji, nieuniknione
No niestety, ale pies musi się więcej nabiegać jak suka i być sprytniejszy od konkurentów :)
Co do psów to wygląda to akurat tak, że za suką ustawia się kolejka i robią to jeden po drugim :D Suki raczej nie są wybredne, pewnie stąd się wzięło to obraźliwe określenie na rozwiązłe laski
Pytam żony ,ile kosztaowala ta bluzka ? Odpowiedź standardowa 20zł czytaj 200zł. Pytam córki ,ile cukierków zjadłaś ? Odpowiedź standardowa 2 (czytaj z drugiego pudełka dopiero 2). Pytam teściowej o której wstała ? Odpowiedź jak zawsze o ósmej (czytaj o 8 się podniosła spojrzała na zegarek ,na drugi bok i dalej w kimono ) .
A to wszystko zapewne przed chwilą zmyśliłeś ;D
A ona pyta Ciebie ile mamy oszczędności?
pyta ojca ile dziś piw wypiłeś?
A ona pyta zięcia do której grałeś
Do ósmej :))
Czyżbyś zarzucał mi kłamstwo ?
Wszystkie trzy na zadane przezemnie pytanie patrząc chronologicznie :żona ubrania ,córka słodycze ,a kochana teściowa sen ,prawdę mi powiedzą jak się pomyla
przypisze temat do foruma hyde zdumiewające jest to jak bardzo forum zeszło ta takie tematy gdzie liderują ziomki bez kobiet i dziewczęta bez facetów ale przecież oni wiedza najwięcej i układają wyidealizowane życie tylko czemu w realu takiego nie maja
zdecydowanie facet
kobieta zakochana , głowa sprzedana