Ksawiera
Ksawiera
  24 maja 2017 (pierwszy post)

Czy według was świat opary na samej prawdzie, miałby szansę istnieć?
Kto więcej kłamie? Kobiety czy mężczyźni?

arturtadeusiak9
Reputacja: 3 | BluzgometrTM: 0
arturtadeusiak9
  24 maja 2017

Zdrada to najgorsze kłamstwo;). Mnie nie musisz co do tego przekonywać.

Adrian3303
Reputacja: 26 | BluzgometrTM: 4
Adrian3303
  24 maja 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Niekoniecznie, bo jak napisałam wyżej, zwierzęta też używają pewnych trików i swego rodzaju kłamstwa

Chyba nie czaję, zwierzęta przecież też mają płeć. To uważasz, że pies używa częściej tych trików od suki? :D
Ksawiera
Ksawiera
  24 maja 2017

Czy zatem, świat oparty tylko na prawdzie może funkcjonować?
Czy tak naprawdę, mężczyźni potrafią kłamać i czy w ich przypadku kłamstwo jest w ogóle możliwe? Skoro już uparliście się na tych relacjach damsko-męskich

Nie mam zamiaru do niczego Cię przekonywać. Luźna dyskusja.

Ksawiera
Ksawiera
  24 maja 2017
Adrian3303
Adrian3303: Chyba nie czaję, zwierzęta przecież też mają płeć. To uważasz, że pies używa częściej tych trików od suki?

Chodziło mi o to że w każdej niemal społeczności, w której obowiązuje hierarchiczność, kastowość, żyjącej w stadach takie przypadki, próby kłamstwa/ manipulacji są możliwe. Jak wynika z wielu obserwacji, nieuniknione
No niestety, ale pies musi się więcej nabiegać jak suka i być sprytniejszy od konkurentów :)
Adrian3303
Adrian3303
  24 maja 2017

Jak dla mnie to prawda nie może istnieć bez kłamstwa i tak dalej. Yin i Yang ;)

Adrian3303
Adrian3303
  24 maja 2017

Co do psów to wygląda to akurat tak, że za suką ustawia się kolejka i robią to jeden po drugim :D Suki raczej nie są wybredne, pewnie stąd się wzięło to obraźliwe określenie na rozwiązłe laski

ASZABENE
ASZABENE
  24 maja 2017

Pytam żony ,ile kosztaowala ta bluzka ? Odpowiedź standardowa 20zł czytaj 200zł. Pytam córki ,ile cukierków zjadłaś ? Odpowiedź standardowa 2 (czytaj z drugiego pudełka dopiero 2). Pytam teściowej o której wstała ? Odpowiedź jak zawsze o ósmej (czytaj o 8 się podniosła spojrzała na zegarek ,na drugi bok i dalej w kimono ) d83dde0a.

Adrian3303
Adrian3303
  24 maja 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Pytam żony ,ile kosztaowala ta bluzka ? Odpowiedź standardowa 20zł czytaj 200zł. Pytam córki ,ile cukierków zjadłaś ? Odpowiedź standardowa 2 (czytaj z drugiego pudełka dopiero 2). Pytam teściowej o której wstała ? Odpowiedź jak zawsze o ósmej (czytaj o 8 się podniosła spojrzała na zegarek ,na drugi bok i dalej w kimono )

A to wszystko zapewne przed chwilą zmyśliłeś ;D
Ksawiera
Ksawiera
  24 maja 2017
Adrian3303
Adrian3303: Jak dla mnie to prawda nie może istnieć bez kłamstwa i tak dalej. Yin i Yang ;)

Czyli nie jest to zależne od charakteru:) Kłamiemy dokładnie tyle samo:)
Adrian3303
Adrian3303
  24 maja 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Czyli nie jest to zależne od charakteru:) Kłamiemy dokładnie tyle samo:)

No chyba, że masz tyle kłamców co mówiących prawdę i wzajemnie się równoważą :D
Ksawiera
Ksawiera
  24 maja 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Pytam żony ,ile kosztaowala ta bluzka ?

A ona pyta Ciebie ile mamy oszczędności?

Konto usunięte
Konto usunięte: Odpowiedź standardowa 20zł czytaj 200zł.

Konto usunięte
Konto usunięte: Pytam córki

pyta ojca ile dziś piw wypiłeś?

Konto usunięte
Konto usunięte: Odpowiedź standardowa 2

A ona pyta zięcia do której grałeś

Konto usunięte
Konto usunięte: Odpowiedź jak zawsze

Do ósmej :))
ASZABENE
ASZABENE
  24 maja 2017
Adrian3303
Adrian3303: ASZABENE: Pytam żony ,ile kosztaowala ta bluzka ? Odpowiedź standardowa 20zł czytaj 200zł. Pytam córki ,ile cukierków zjadłaś ? Odpowiedź standardowa 2 (czytaj z drugiego pudełka dopiero 2). Pytam teściowej o której wstała ? Odpowiedź jak zawsze o ósmej (czytaj o 8 się podniosła spojrzała na zegarek ,na drugi bok i dalej w kimono ) A to wszystko zapewne przed chwilą zmyśliłeś ;D

Czyżbyś zarzucał mi kłamstwo ?d83dde31
Adrian3303
Adrian3303
  24 maja 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Czyżbyś zarzucał mi kłamstwo ?

Właściwie to nie wiem czy tego typu anegdotki można uznać za kłamstwo. Niby wymyślone na potrzeby ukazania czegoś, ale jednak w rzeczywistości opisywane wydarzenia nie miały miejsca. Będę miał rozkminę :D
ASZABENE
ASZABENE
  24 maja 2017

Wszystkie trzy na zadane przezemnie pytanie patrząc chronologicznie :żona ubrania ,córka słodycze ,a kochana teściowa sen ,prawdę mi powiedzą jak się pomyla d83dde0a

Pjotrek
Pjotrek
  24 maja 2017
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

przypisze temat do foruma hyde zdumiewające jest to jak bardzo forum zeszło ta takie tematy gdzie liderują ziomki bez kobiet i dziewczęta bez facetów ale przecież oni wiedza najwięcej i układają wyidealizowane życie tylko czemu w realu takiego nie maja d83dde1a

Konto usunięte
Konto usunięte: Kto więcej kłamie? Kobiety czy mężczyźni?

zdecydowanie facet

kobieta zakochana , głowa sprzedana
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.