Powiedzcie mi cos...
Portal nazywa sie Fotka sluzy do poznawania nowych ludzi i do oceniania (kiedys) czyjegos wygladu...
JAKI JEST CEL wrzucania zdjec swoich bahorow do profilowego? Przegladajac profile co chwile widze karyne ze zdjeciami typu "gowniak w piaskownicy" "gowniak zre kaszke" tak jakby kogos obchodzil jej bahor...
Wielu ludzi ma dzieci i konta bez ich zdjec. Da sie? Da sie. Wiec po jaka cholere ktos wstawia sesje zdjeciowa swoich bahorow na portalu do oceny zdjec? Przeciez to glupie
1. Co myslicie o zdjeciach bahorow na profilowym?
2. Czy naprawde nie wystarczy informacja dzieci: "juz mam" wymaga sie tez fefnastu potwierdzen?
Zdjecia dzieci strona 3 z 4
They will all die...
zatyczki dobry pomysł, sama je stosuje po nockach, bo hałas za oknem w dzień czasem, ale w aptece kupuje wygladają trochę jak plastelina, ugniata się w palcach i wciska w uszy, te zatyczki typowe, które rosną po ugniataniu jak gąbka w uszach nie są dobre i tak słychać przez nie. polecam te.
Ad. 1: Zacznijmy od tego że "bahor" piszemy przez "CH" ale do rzeczy. Nie bardzo rozumiem dlaczego kobiety chwalą się swoimi bękartami. W większości to dzieci nieślubne z wpadek, nie dość, że źle to świadczy o takiej kobiecie, to jeszcze wystawia dzieciaka na piedestał.
Ad 2: Wystarczy
Takie zachowanie jest też ułatwieniem dla pedofilów, szukających matek z dziećmi niby do związku. Dziś niestety to coraz częstsze zjawisko
Chyba problem jest też w samym określeniu "większość". Wiele z nich może faktycznie, ale czy większość, to chyba trudno ocenić. :D
I nie jestem pewna, czy nieślubny dzieciak z wpadki jakkolwiek o tych kobietach świadczy, bo to chyba za mało by coś o nich powiedzieć. Wpadki się zdarzają, skoro seks przedślubny to norma. A jeśli taka dziołcha zostaje z dzieciakiem sama, to już bardziej świadczy o ojcu dziecka, niż o niej. [Tak z doświadczenia przy takich rozmowach. xD Łobuz kocha mocniej to już sprawa drugorzędna, bo to samo można by powiedzieć o krzywdzonych facetach, że sami sobie tak wybrali, a to wcale nie zmienia faktu, że to ta druga osoba jest ostatecznie zła ;-)]
Ad1 zacznijmy od tego,że co poniektórzy powinni iśc na złom w ramach recyklingu
Ad2 wystarczy
moja ewangelia
WCZORAJ już utracone, DZISIAJ jest w rękach naszych, a JUTRO? nie dajmy się choć JUTREM straszyć
moja wiara https://www.youtube.com/watch?v=TLgacbYRQ_I
mój dekalog https://www.youtube.com/watch?v=ITsL91vlIcM
DZIECI TO NIE BACHORY GENIUSZU.. I TO NIE DZIECI WINA ,ZE RODZICE WRZUCAJA ICH ZDJ SAMA OSOBISCIE MIALAM ZDJ ZE SYNKIEM LECZ JE USUNĘŁAM PO PRZECZYTANIU TEGO ZASRANEGO POSTA Z JEDNYM SIE ZGODZE ZE TAK NIE POWINNO BYC.. ALE TROCHE PRZEGIOLES JAK POPATRZA NA CB TERAZ NORMALNE KOBIETY KTORE CIEBIE CHCIALY BY POZNAC POMYSLA UJA WARTE