Obejrzyj gwiazdy bez makijazu i dowartosciuj sie...
Mila Kunis (Gradka marzenie, wiec patrz jaka ona "boska" )
Katie Holmes
Kim Kardashian
Ewa Longoria
Cameron Diaz :)
Angelina Jolie
Malgorzata Socha
Anna Mucha
Hilary Duff
Doda
Edzia Gorniak
Megan Fox :)
Miley Cyrus
Natalia Lesz
Kardashianka po raz drugi
Vanessa Hudgens
Gdy Ci smutno, gdy Ci zle... strona 1 z 5
Jenifer Lopez nie podpisalam. No niektore to chyba maja makijaz tylko lekki. Im mocniejszy nakijaz tym trudniej poznac jak go nie ma...
Makijaz* Co myslicie o tej akcji z malowaniem do polowy twarzy? Malujecie sie codziennie do pracy itp. czy tylko okazyjnie od jakiejs wiekszej imprezy ?
Niektóre zdjęcia wyżej co dałaś są celowo zrobione tak kiepsko żeby było widać je bardziej niekorzystnie, tym bardziej ze wiemy jak wyglądają.
Większość z nich to i tak bardziej dobry chirurg, wygląd to ich wizytówka, ich kasa i nas raczej nie stać na takie zabiegi:D
No nie, mi szkoda by bylo z 10 tysiecy czy 25 na jakas operacje plastyczna, zreszta ja bojazliwa jestem wiec nawet jakbym byla milionerka to pod skalpel bym nie poszla, czekajac az to sie zagoi potem, masakra jakas.
Na tych pierwszych fotkach prawie same czosnkowe panienki.Coraz częściej mam wrażenie ze cały ten portal jest mocno czosnkowy:)
Ania Mucha ładniejsza bez makijażu.
Czosnek jest ogolnie zdrowy wiec chodzilo ci ze zdrowe Panie? Ale przeciez ich nie badales doglebnie... To nie wiem o co sie rozchodzi.