No witam po "krotkiej" przerwie^^
Cos tutaj w tym czasie sie zmienilo po za layoutem?
10 lat pozniej
W sumie duzo sie pozmienialo jesli chodzi o przegladanie profili. Zamiast ocen jest "tak albo nie" czyli konkret. Albo ci sie ktos podoba albo nie.
Forum umarlo. Jest w cholere dzialow ale wszystkie martwe kompletnie.
Jest zasada ze tematy bez aktywnosci sa zamykane po 30 dniach w sumie bezsens bo czytasz cos cie zaciekawi chcesz odpowiedziec i odświeżyc temat a tu dupa bo zamkniety.
Ludziuf ni ma tych co byli zostaly niedobitki typu Rexmundi czy tibauld. Moderacja jest zupelnie inna. Ajra sie trzymie ale logowala sie w cholere czasu temu wiec tez trup.
Emotki sa zryte a stare trzeba wpisywac recznie bo nie ma ich w menu wiec w sumie latwo poznac kto tu pisal te kilka lat temu
Ogolem jak wracasz do tego co bylo 8 lat temu to musze cie rozczarowac
Edit: Acha no i "naprawili" kilka rzeczy. Juz bluzgometru nie nabijesz. Sprawdzalem
They will all die...
Ajra pamiętam! Nawet jakieś piwo chyba zaliczylismy z fotkowa grupka:p
Dziękuję za obszerny wpis, na telefonie próbuje przeglądać ten serwis ale póki co to mnie tylko denerwuje.
Powiem tylko, że jak wszedlem w wiadomości i zobaczyłem tych wszystkich ludzi, z którymi nocki tutaj zarywalem to kurcze nostalgia over 9000.
Witam witam:)
Zobaczymy co z tego bedzie, hyde srednio mnie zawsze interesowal. Predzej tematyczne fora typu motoryzacja czy technologia ale tam to juz w ogole cisza jak makiem zasial