Jak dbamy o swoje zdrowie.
Zdrowie strona 1 z 3
Krzyś. :o
Skąd ta agresja?
Co do tematu : nie mogę się wypowiedzieć, bo nie dbam.
Czy to znaczy, że trzeba mieszać z błotem obcą Ci osobę? Póki co do niczego Cię nie zachęcała i nie spychała
Jesteś o mnie złego zdania.
Trzeba mieszać z błotem, jakby tak każdy dbał o siebie i innych i gówna nie wciskał, to świat byłby lepszy.
Jakoś musiałaś na to zapracować, prawda? :D
Gdyby takich ludzi nie było przy najmniejszej chęci dbania o siebie nie wiedzialbyś za co się brać. Ojej, każdy zarabia jak może. Daj kobiecie pracować.
Nie znamy się to skąd takie wnioski ;-D
Dbać o siebie przez koncerny, które też dbają tylko o siebie, ciekawe. Głupie jest powiedzenie, że żadna praca nie hańbi,
Stworzyłaś zakłamany obraz siebie i teraz mówisz, że będziesz to odkręcać?
Przecież nikt Cię do niczego nie zmusza? Oni wykorzystują naiwność tej drugiej połowy społeczeństwa więc nie rozumiem dlaczego Cię denerwuje to, że zarabiają na glupocie innych?
Srutututu, jest wiele czynników które mają wpływ na nasze życie i wybór zawodu, ale Ty dobrze o tym wiesz. I nie zawsze możesz być kim zechcesz.
Jeśli chodzi o mnie to mało mnie interesuje w jaki sposób ktoś zarabia, ważne żeby miał taką możliwość.
Nie chce mi się drugi raz wstawiać faka.
Przyrody nie da się odkręcić.
Myślałam, że lubisz nigrzeczne dziewczynki.
Czy mógłby jej ktoś wytłumaczyć, że za "głupotę" tych jednostek+ firm, płacą całe społeczeństwa. O ile ludzie są głupi i naiwni, to ty jesteś mądra i oświecona i co im wciskasz?
"Nie chce mi się z Tobą gadać".
I w dupie mam Twoje prowokacje.
Denerwuje mnie to, że jak świat może być piękny, to przez takich zostaje dewastowany. Pomijając czy to wmawianie kosmetyków czy co innego. To proponowanie zarazy.
Zawsze chciałem być muzykiem ale nie mam muzycznego słuchu. Tworzyłbym wiele marszów pogrzebowych.
Miałem parę możliwości zarobku na innych i nigdy mi to jakoś do głowy nie przyszło. :(
Skąd wiesz jaka jest przyroda, gdy na nią nie patrzysz?
Jak widać my naprawdę się nie znamy.
Jakie idologie :o
Ten swiat nie moze byc piekny i ma na to wplyw wiele czynnikow i wlasnie glupota ludzi.
Walczac z jednym zlem rodzisz drugie.
Wlasnie o to mi chodzilo.
Jestes dobrze wychowany? Masz szacunek do innych ludzi? Denerwuje Cie glupota ludzi?
Odpowiedzi moze byc wiele, co nie zmienia faktu ze to co robia inni nie jest zle. Po prostu mija sie z Twoimi przekonaniami.
Inne nie znaczy zle.
Mam bujna wyobraznie.Jednak nie masz dobrego humoru.
Jakie ja mogę rodzić drugie zło?
Vivaldi miał 4 pory roku, jednak pogrzeby są sobie równe, prawie że niemal jednakowe.
To nie chodzi o przekonania, wielu ludzi nie zdaje sobie sprawy jak sam siebie zagłusza w tym współczesnym świecie. Dbać o siebie, to nie zarobek na innych, tak się siebie traci...
To byś nie szukała do związku drugiej kobiety. :(
Widziałem tam ten zabieg ale wolałem jednak dementować.