Jakie są dzisiejsze kobiety? Większość z nich z przedziału 16 - 23. Pije, przeklina, pyskuje, zachowuje się obscenicznie. Generalnie to takie stworki-potworki, z którymi żaden wartościowy facet obcować nie chce.
Przy czym narzekanctwa na facetów nie ma końca...
Takie są panie. Małostkowe. Źdźbła się dopatruje, a belki w oku nie widzi.
lista tematów
Kryzys kobiecości. strona 5 z 22
AIVAS: Jakie są dzisiejsze kobiety? Większość z nich z przedziału 16 - 23. Pije, przeklina, pyskuje, zachowuje się obscenicznie. Generalnie to takie stworki-potworki, z którymi żaden wartościowy facet obcować nie chce.
Przy czym narzekanctwa na facetów nie ma końca...
Takie są panie. Małostkowe. Źdźbła się dopatruje, a belki w oku nie widzi.
z tym przedziałem wiekowym to i nawet te starsze także wiek juz tu nie ma znaczenia :)
A co do tematu to szkoda zachodu i tak ich nie zmienisz ani nie uświadomisz im jak jest bo i tak się nie przyznają do tego :)
Wiecznie racje one mają i tylko cię wyzwą od (nie powiem czego) :)
AIVAS: Ale do chciwej babskiej natury w każdym wieku należy się przyznawać. To cechuje kobietę - brać, a "prawdziwego" menszczyzne określa dawanie. Według Was. Wtedy jest jak najbardziej prawdziwy..
PRAWDZIWY meżczyzna według współczesnych kobiet/dziewczyn to DAWANIE tak prezencików, najlepiej żeby samych rzeczy materialnych :)
jestemwczorajsza: Ja tam wcale nie lubie tego stereotypu, ze to mezczyzna ma byc glowa rodziny i zarabiac, a kobieta ma wychowywac dzieci i dbac o domowe ognisko
w rodzinie można dzielić sie obowiązkami i nikt nie musi być urażony np tym że musi posprzątać :)
a co, co? napisz bo ciekawośc mnie zżera, zaczynam obgryzać paznokcie przy stopach
Jagna wymiataj
"siostro" tylko nie milcz do cholery
Jagna wymiataj
"siostro" tylko nie milcz do cholery

odp :)