Co by było , gdyby internetu nie było ???
lista tematów
Co by było.... strona 1 z 2
Jaka dla mnie czy jest czy by go nie było nie robiło mi to różnicy nie jestem od tego uzależniony , ale są takie osoby co są uzależnione to przypuszczam że był by to pewnie koniec świata brak E-mali "ITP" cywilizacja wróciła by do 19 wieku .
esquilo: Byłyby listy pisane na papierze, zapachy odczuwalne, spotkania realne i pozornie może to zabrzmi, ale gatunek ludzki by nie dziczał :Pj
Konto usunięte: Jaka dla mnie czy jest czy by go nie było nie robiło mi to różnicy nie jestem od tego uzależniony , ale są takie osoby co są uzależnione to przypuszczam że był by to pewnie koniec świata brak E-mali "ITP" cywilizacja wróciła by do 19 wieku .
Ja jestem po części uzależniony od komputera , a tym bardziej od internetu ;) Kocham internet i moją furkę ;D
Ja dawno w csa nie grałem ;) Ej , podobno Torrenty zlikwidowali ;(
Chyba smartfony ;D Telefony były w latach 90-siatych z antenką i klawiaturą ;D
Ja pierdziele, sami moderatorzy, czy wy totalnie zwariowaliście? ;D
Daj mi powód, bym się podniósł,nBy być skwielem podaj powód mi
Wspinanie się po drzewach, wycieczki czy to rowerowe czy piesze że znajomymi. Ot tak, na świeżym powietrzu. Ogniska i w ogóle :D
Oczywiście, ale nic straconego. Nie musimy przecież kierować się tylko i wyłącznie tym, co jest nam obecnie narzucane :-)
Ja tak , a co? : D
Na tym forum jeszcze ktoś oprócz modów istnieje :o
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
znowu mnie o minęło jak mnie nie było, może i też bym dostał oczko ;D
esquilo: Wspinanie się po drzewach, wycieczki czy to rowerowe czy piesze że znajomymi. Ot tak, na świeżym powietrzu. Ogniska i w ogóle :D
Nie wspinałem się na drzewa, ja miastowy ;D Ale zaliczyłem łażenia po dachach ;D Rysowanie kredą ścieżek, ( nie mylić z wciąganiem do nosa ) ;D Rysowanie ścieżek kredą , by grać potem w kapselki ;)
A myślałem że śnieżynką ;D
Tylko ty i ja
Daj mi powód, bym się podniósł,nBy być skwielem podaj powód mi