lista tematów
Przeczytaj
Tak sie zastanawiam kiedy Ty mówiłeś źonie dziewczynie źe ją kochasz , dawno temu prawda ? . Tak sie zastanawiam kiedy ostatni raz mówiłaś męźowi chłopakowi źe go kochasz , dawno temu prawda ? . Przekaz jest prosty po przeczytaniu wyciągnij wnioski
Pierwsze trzeba mieć tą żonę czy tam dziewczynę. To jest portal randkowy :p
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Rano.
Greg ma rację, mało kto tutaj ma żonę czy męża A ci, którzy mają, niekoniecznie musieli zapomnieć o wyrażaniu swoich uczuć. Nie ma co generalizować. Tym bardziej, że nie same słowa są dowodem miłości.
To jest portal społecznościowy ale dobra miejsza z tym . Ninja dobrze ze poczułas przekaz :) a o tym trzeba powiedziec i poruszyc temat bo staje sie tak ze ludzie zapominaja o tym i nie chodzi o slowa co godzine bo to zrobi sie nie smaczne a nie o to chodzi w tym a o to by wyraźic zainteresowanie osobie z ktora jest sie . Zadalem to pytanie 10 kobietą i 10 Panom i wynik jest straszy , oczekuja tego ale źadna ze stron tego nie robi i tak mijaja dni tygodnie miesiace lata a to przeciez jest bardzo proste kocham cie kochanie a wiekszosc boi sie tego slowa . Moźe moj temat cos zmieni i po przeczytaniu tego tematu ktos wyzna milosc i powie do swojej swojego meza zony kocham i to bedzie juz sukces
Też nie mam ale to siedzi głęboko we mnie i będę pamiętać o tym by mówić wybrance że ją kocham bo te słowa w związku są bardzo potrzebne lecz większość ludzi o tym nie wie albo wie tylko z nie wiadomych przyczyn wewnętrznej blokady nie wyrażają tego , każdy z nas Kobieta lub Mężczyzna potrzebuje usłyszeć od osoby z którą dzieli życie potrzebuje słowa które przemienia się w bardziej trwały związek , czy tak trudno powiedzieć Kocham cię nadal , Poślubiłem cię 2 5 15 czy 30 lat temu ale nadal cię kocham Panowie Panie mówcie swoim partnerom że ich kochacie
Tylko czemu ograniczasz miłość do związków partnerskich? Równie piękna jest miłość dziecka do matki i na odwrót, miłość braterska lub siostrzana itd.
To trzeba to zmienić , trzeba w końcu zrobic ten krok ktory nic nie kosztuje :) i to nie jest powód do łez
Liczą się czyny a nie słowa byle babie można powiedzieć i ściemniać że się ją kocha aby tylko się do niej dobrać. Laski łykają jak pelikan takie miłe słówka. Miłości nie ma jest tylko akceptacja drugiej osoby przy sobie i nic więcej. A no i jeszcze są żądze ale i one z czasem wygasają...
To o czym mówisz to inna strona , strona słow bez znaczenia i niech kaźdy z nas w ten sposób nie oszukuje się , tak siebie bo to jest nic innego tylko oszukanie siebie i swoich uczuć , wiem ze to slowo w tych czasach nie ma znaczenia jest nie szczere pada za czesto i to trzeba zmienic przywrócić dobre znaczenie slowa kocham miłość , my sami nie chcemy by to slowo nabralo wartosci i Panowie i Panie wiem i wy wiecie co to miłość ta z serca a nie ta tylko ust